Ţiriac, Balc, vânătoarea şi interesul naţional

Mie mi se rupe de Ţiriac, de vânătoarea de pe domeniul lui de la Balc şi de invitaţii lui, oricum s-ar numi ei. Mi se rupe de câţi mistreţi au vânat, ce-au mâncat la „prânzul vânătoresc”, cina vânătorească, balu’ vânătoresc, orgia vânătorească sau ce-or mai fi făcut ei acolo.
Vouă vă pasă?
Cred că nu.
Atunci de ce Realitatea TV trimite elicopter să survoleze zona, să numere invitaţii, băşinile trase, paharele băute, mistreţii omorâţi? Adică, mă-ntreb şi io, cine e targetu’ lu’ Realitatea? Cred că nici ei nu mai ştiu. Nu mai ştiu dacă-s post de ştiri sau televiziune mondenă.

Domnu’ editor de la ştiri, nouă, oamenilor cu coeficient de inteligenţă decent, ne pasă de vânătoarea lu’ Ţiriac tot atâta cât ne păsa de drogurile şi iubitele lu’ fi-su. 
Adică NU NE-NTERESEAZĂ! NI SE RUPE!

Exclusivitatea din avion la vânătoarea lu’ Ţiriac are aceeaşi valoare cu exclusivitatea din avion asupra târgului de duminică din Piaţa Bobocica, nu ştiu dacă mă-nţelegeţi.

Etichete: , , ,

2 răspunsuri to “Ţiriac, Balc, vânătoarea şi interesul naţional”

  1. Radu Popovici Says:

    Eu nu vreu sa mi se rupa :(.
    Clar, reportajul nu trebuia dat, a fost un pupincurism „tintit” catre Tiriac si acolitii lui. De fapt, uciderea DIN PLACERE a unor animale nevinovate, denota ca ai ceva deranjat printre gene (nu alea de la ochi). Cu nici un chip nu pot considera asa ceva ca fiind un sport, sau un hobby pentru persoane decente si cu toate mintile in cap. Cu atat mai putin cred ca asemenea lucruri abominabile ar trebui popularizate. Eu i-as puneo tinta lui Tiriac, si altora ca el, exact acolo unde a fost „pupincurizat” de Realitatea, si i-as da drumul in fata haitasilor.

  2. diacritica Says:

    Păi, dacă reportajul e făcut la modul de care zic mai sus, atunci chiar mi se rupe. Când televiziunile româneşti o să facă reportaje/dezbateri despre cum omoară Ţiriac&Co mistreţii la Balc just for fun, atunci da, o să-mi pese. De vânturile trase de ştabii ioropeni în vizită la Balc nu-mi pasă.
    (Să ne-nţelegem: nu-s împotriva vânătorii la modul absolut. Unchiul meu e pădurar, a vânat dintotdeauna. Diferenţa e că ce vânează el azi, mătuşă-mea găteşte mâine. Şi de multe ori am mâncat şi eu din ce gătea ea. 😀 )

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat: