Aflarea-n treabă. Azi, Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu se află-n treabă-n Săptămâna Financiară. (Care, între noi fie vorba, se află-n treabă cu Alessandra Stoicescu.)

Don’şoara Stoicescu n-are o problemă cu dracu’ ascuns cipurile din paşapoarte. Nu. Ea are o problemă cu cazierul. Adică, ce atâtea cipuri, frate, mai bine arătăm cazierul la ieşirea din ţară, că prea-s mulţi violatori români pe meleagurile europene.
Car’ va să zică, don’şoara Stoicescu, ziaristă (informată, cum ar fi), se face că nu ştie de câţi ani şi câţi miniştri de justiţie a fost nevoie ca să ajungă în Parlament noul Cod Penal şi ne propune să arătăm cazierul la ieşirea din ţară. Ca să ce? Ca să îi oprească poliţia pe ăia care au antecedente, ai zice. Ei bine, nu. Don’şoara Stoicescu pare-se că ştie, totuşi, că nu-l poţi opri pe om să iasă, dacă n-ai hotărâre judecătorească în acest sens. Drept pentru care, la sfârşitul unui ditamai articolu’ de 2500 de caractere şi 475 de cuvinte, don’şoara Stoicescu ne dă soluţia: Dacă nu-i putem opri, măcar să stim cu adevărat cine sunt.
Genial. Dacă n-avem soluţii concrete de propus, măcar să ne aflăm în treabă scriind la gazetă.

Popor, încolonarea şi treci la înnumărare! Alessandra vrea să te caute la cazier.

Prezentaţi cazierul!

2 gânduri despre „Aflarea-n treabă. Azi, Alessandra Stoicescu.

  1. Are şi ea o dorinţă: să cunoască nişte violatori în carne şi oase. O fi având vreo problemă de rezolvat şi-i trebuie nişte specialişti.

  2. Efectiv nu-i putem opri?Efectiv trebuie sa-i numaram.
    -Numara-i draga,poate te pricepi la numarat,ca esalonul 2 de stiriste e dupa usa.

Comentariile nu închise.