Reporterul, acest pericol social.

Pare-se că azi au fost arestaţi preventiv nişte domni de prin fotbalul românesc. La teve, imagini cu domnii în cătuşe în timp ce-s băgaţi în dubă. O voce de reporteriţă, întrebându-l pe arestatul preventiv: „Sunteţi un pericol social?”. Să vă răspund eu, domnişoară, că domnul cu pricina era cam înghesuit şi n-avea vreme să vă răspundă:
Nu, domnul cu pricina nu e un pericol social. Un pericol social sunteţi însă Dvs, domnişoară, care puneţi asemenea întrebări tembele de v-aude o societate întreagă. Dragă domnişoară, poate ne spuneţi ce răspuns vă aşteptaţi să primiţi la întrebarea cu pricina. Ceva de genul „DA! Spun în faţa naţiunii că DA, sunt un pericol social! Statul face bine că mă arestează preventiv şi ar face încă şi mai bine să mă bage la închisoare definitiv pentru cel puţin dooşcinci de ani!”?

4 gânduri despre „Reporterul, acest pericol social.

  1. da’ p’aia cu : „ce-ati simtit cand v-ati vazut copilul mort?”, o stii?

  2. Da. Cred că lu’ reporteru’ cu pricina i-au oprit două creiere garanţie, când i-au dat reportofonul: creieru’ de-acum plus creieru’ programat pentru viaţa viitoare.

  3. hahaaa! am crezut ca nu aud bine :))) ca fata aia tembela din videoclipul ala de-a ajuns vestit „câti erati pe scena, in total?”
    jurnalsim pursînge.
    acum vor sa infiinteze euronews românesti. haha! cu si despre becali?

Comentariile nu închise.