Inima copiilor

www.inimacopiilor.ro
E pe bune.
Iar articolul ăsta o să stea o vreme pe prima pagină, aşa că noutăţile o să vină dedesubt.

7 gânduri despre „Inima copiilor

  1. Am intrat azi pe site-ul lor, să văd cât s-a mai strâns. Aproape 250.000 de euro, adică jumătate din bani, din care aproape 220.000 numai din sms-uri. 110.000 de sms-uri. Mi se pare impresionant.

  2. Am popularizat si eu acest site pe blogul meu si pe twitter, de asemenea am trimis mesaje tuturor prietenilor. Am vreo 14 spatii publicitate pe blog, si un amic m-a convins sa ocup cateva dintre ele cu reclame de la Google. Pe langa faptul ca arata urat, pe langa problemele reale cu care ne confruntam, par inutile. Prefer sa fac publicitate unor actiuni caritabile, cu adevarat utile. Daca mai afli despre actiuni ecologice, pentru ncopii, batrani, handicapati, sociale, da-mi si mie de stire, te rog. Le voi promova bucuros in orice fel pot.

  3. Păi, Radu, să-ţi mai zic. 😀
    De exemplu, „Salvaţi Delta”. Io mă trag de pe-acolo, aşa că-s sensibilă la tema asta. (Şi, în general, la mirosul împuţit de Dunăre pe faleza de la Tulcea, dimineaţa la 6:45, în drum spre liceu; şi, extrapolând, la mirosul de mare când te scobori din tren la Constanţa. Da’ campanie „Salvaţi marea” încă nu există. Deşi Marea Neagră ar trebui salvată de marea de şlapişti mitocani.)

    (Detalii despre „Inima copiilor” am de la frate-meu – ştiu că s-a implicat în „proiectarea” campaniei de comunicare. De la el ştiu că „e pe bune” şi că banii nu se duc aiurea.)

Comentariile nu închise.