Lui Petre Roman i-a dat fără virgule.

Domnu’ Roman, am înţeles cum stă treaba cu cei ce conduc ţara dacă-s lipsiţi de educaţie şi necitiţi. N-am înţeles încă – şi poate îmi explicaţi Dvs. – cum e treaba cu cei ce conduc ţara dacă nu-s lipsiţi de educaţie şi necitiţi.
Şi-n caz că nu ştiţi să-mi explicaţi, poate ştiţi totuşi să puneţi virgulele în fraza de mai jos, în aşa fel încât să-i daţi un sens.

09-06-18 virgulele lui roman
http://www.jurnalul.ro/stire-editorial/romania-intre-nedemocratie-si-criza-511762.html

Reclame

Etichete: , ,

5 răspunsuri to “Lui Petre Roman i-a dat fără virgule.”

 1. Radu Popovici Says:

  Nu ştiu de ce, dar chiar nu mă aşteptam ca Petre Roman să aibă tremurici la mână când pune virgulele. Mi se părea unul dintre puţinii politicieni care au pus mâna pe carte aşa, de plăcere, şi care ştie să lege bine frazele, nu doar în limba natală.

 2. diacritica Says:

  Eh, probabil că de obicei pune virgulele pe unde trebuie. Cu atât mai mult e supărător că nu-şi corectează textele înainte să le trimită la gazetă.

 3. Radu Popovici Says:

  Fiindca am adus vorba mai sus despre limba natala, trebuie sa precizez ca m-am referit la limba vorbita de triburile din provincia Natal, din Africa de Sud.

 4. diacritica Says:

  😀 😀 😀

 5. Adrian Says:

  Japonezii consumă foarte puţine grăsimi şi suferă de mai puţine atacuri de cord decât românii. Mexicanii consumă multe grăsimi şi suferă de mai puţine atacuri de cord decât românii.
  Chinezii beau foarte puţin vin roşu şi suferă de mai puţine atacuri de cord decât românii. Italienii beau mult vin roşu şi suferă de mai puţine atacuri de cord decât românii.
  Nemţii beau foarte multă bere şi consumă foarte mulţi cârnaţi şi grăsimi şi suferă de mai puţine atacuri de cord decât românii.
  Se pare că limba noastră natală ne omoară.

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: