Logica penală a dlui Ponta

Victor Ponta, conferinţă de presă.
Zice-aşa dl Ponta, printre multe altele pe care nu le-am auzit:

…codul penal, la care am lucrat. Constat că cei de la Bruxelles nici măcar nu l-au citit, aşa că puteam să scriem orice în el.

În codul penal, adică.
Ăla nou.

Domnu’ Ponta, dacă-mi daţi voie, o opinie de alegător care nu v-a ales, da’ care e cetăţean al ţării ăsteia, la al cărei cod penal aţi lucrat Dvs.:

Domnu’ Ponta, e foarte frumos c-aţi lucrat la cod. Numa’ că, domnu’ Ponta, ce vă scapă din vedere e faptul că Dvs., lucrând la cod, pentru ţărişoară lucraţi, nu pentru Bruxelles. Deci, domnu’ Ponta, faza aia cu „Bruxelles-ul ş-aşa n-a citit ni’ca, puteam să scriem acolo ce ne taie capul” e de un prost gust absolut.

Domnu’ Ponta, în calitatea mea de cetăţean care tre’ să se supună codului penal la care aţi lucrat Dvs. şi în care aţi fi putut scrie orice dacă aţi fi ştiut că Bruxelles-ul nu citeşte, v-aş fi recunoscătoare dacă porumbeii de genul ăsta i-aţi păstra numa’ pentru discuţiile de alcov şi nu i-aţi mai scoate în public. Măcar atât.

Etichete: ,

6 răspunsuri to “Logica penală a dlui Ponta”

 1. dAImon Says:

  +1 si-o ghilotina la urmatoarea iesire in decor.

 2. Adrian Says:

  Văd că te-a-nnervat rău micul Tipătescu, de-ai ieşit dintre ortografice şi ortoepice…

 3. diacritica Says:

  de-ai ieşit dintre ortografice şi ortoepice…

  Am intrat în logice, în schimb – care au existat dintotdeauna pe blogul ăsta. La „Stâlcirea logicii” – care mă ‘nervează la fel de tare ca şi stâlcirea limbii.
  Iar logica lu’ Ponta, în cazul de faţă, a fost stâlcită rău.

 4. Adrian Says:

  Ba te asigur că (de data asta) are o logică perfectă. Ştie exact cum funcţionează justiţia română, aşa că în codul ăla chiar poate să scrie orice.
  Cu morala stă mai prost musiu. Dar „ce-are a face Dreptul cu morala?”

 5. diacritica Says:

  Logica lui perfectă de tura asta mi-a stâlcit mie rău de tot nervul de cetăţean care va să să judece după codul ăla – care nici nu ştiu ce conţine, că Ponta nu s-a ostenit să-mi explice.

 6. Adrian Says:

  Da’ crezi că el mai ştie? Doar e procuror, la ce i-ar folosi?

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat: