Corecturile Cotidianului

Iupiii, şi Cotidianul a corectat ei însăşi cu ei înseşi. 😀
Titlul iniţial, aici.
Şi aici titlul corectat.

(onyycs, limba română îţi mulţumeşte. 🙂 )

Numa’ că nu ştiu ce să mă fac cu atâtea corecturi, că ieri îmi propusesem să deschid câte o sticlă de şampanie pentru fiecare greşeală pe care am omorât-o. Şi deja se-adună şampaniile, nu cred că pot face faţă…

Publicitate

10 gânduri despre „Corecturile Cotidianului

 1. esti o forta, ce mai! 🙂 si daca nu faci fata, mai dai si altora (şampanii)

 2. Ok, tu ţine socoteala la corecturi, ca să ştiu câte sticle se fac cu totu’. Nu de alta, da’ la un moment dat s-ar putea să le pierd şirul.

 3. eu zic sa dai cu sampanie pentru copii cu aroma de banane pentru ca alfel o dai in cealalta extrema si alcoolul iti tulbura mintile:))

 4. e si asta o solutie, dar prefer sa raman cu mintea limpede altfel mananc litere:)))

 5. E clar … sunt in ceatza rau de tot 😦 eu stiam ca se zice „ei insisi” … se pare ca gresesc pe undeva si inca rau; si pen’ ca nu imi dau seama, nu am nicio (si asta e urat !) sansa sa ma corectez.

 6. Scuze … 🙂 nu am citit contextul ca sa pricep ca e vorba despre „ea”.

  De fapt, si sotia cand gateste (de exemplu) cartofi, ma intreaba „iti plac ?” si eu ii raspund „sigur ca imi placi !” … 😀

  Am sa fiu mai atent, ca sa nu mai fac zgomot inutil. Saracii ziaristi care au primit sarcina de serviciu sa citeasca pe aici cum de vine cazul cu ultimele cuceriri ale gramaticii nu trebuie sa fie derutati de confuziile mele.

 7. erata: „cum devine”, ca sa nu creada lumea ca sunt incultura …

  Despre virgule nu mai zic, ca poate nu se observa … la cat ele de micute si dragalase …

Comentariile nu închise.