Din seria Pavel Coruţ. Azi, conspiraţia mondială împotriva Realităţii.

Cred că am dezlegat misterul.

Cred că la Realitatea e vorba de o conspiraţie mondială a masonilor, care boicotează în mod sistematic orice tentativă de ortografie şi coerenţă. Presupun că în fiecare noapte un mason de serviciu (probabil, infiltrat chiar în structurile Realităţii) are misiunea de a greşi textele oamenilor ălora, bieţii de ei.

Am avut revelaţia asta azi, citind articolul ăsta.

Tare mult a mai avut de muncă masonul ăla de era de serviciu!

A-nceput, de exemplu, prin a scoate virgula din faţa lui şi cu valoare adversativă.  (E super tare masonul respctiv! O dată că ştie multă gramatică , de se bagă la subtilităţi dintr-astea. Şi a doua oară –  pen’ că lumea nici nu se prinde că-i mişcare subversivă acolo. Că fraierii cred că e bine, că ne-a-nvăţat pe noi tovarăşa să nu punem virgulă înainte de şi.)

09-09-12 conspiratii 1 si advers

Apoi, masonul face concesii. Concesia concesiei, îmi pare.
Chiar dacă însă.

09-09-12 conspiratii 2 chiar daca insa

Da’ nu-i problemă, că până şi comunitatea ştiinţifică e aiuristică, darămite un biet mason de rang inferior. Deşi tind să cred că şi concesia concesiei tot mişcare subversivă e, întru demolarea credibilităţii logicii mogulului.

09-09-12 conspiratii 3 comunitate aiuristica

Sau poate era doar o eroare? Şi eu, dac-am descoperit-o, se cheamă c-am făcut o descoperoare? De fapt, descoperori, că-s mai multe.

09-09-12 conspiratii 4 descoperori

Iar dincoace e clar că-i praf în ochi! A băgat o greşeală pe lângă „masonerie”, ca să nu ne prindem. Că până şi masonul de rang inferior ştie că zicem ajutorul … al masoneriei.

09-09-12 conspiratii 5 ajutorul a

Şi na, dacă nimeni nu dă crezare, atunci măcar ceva să dea crezare teoriei conspiraţiei. Căci, nu-aşa, noi, ca să aflăm subiectul, întrebăm „ce dă crezare faptului că..?”

09-09-12 conspiratii 6 ceva care sa dea crezare

Şi, evident, totul se învârte în jurul ideii

„masivul Bucegi – o monumentă”.

09-09-12 conspiratii 7 una dintre monumente

Şi da, poate s-ar putea să.

09-09-12 cpnspiratii 8 poate s-ar putea

Publicitate

2 gânduri despre „Din seria Pavel Coruţ. Azi, conspiraţia mondială împotriva Realităţii.

Comentariile nu închise.