Iubita şi simţurile ei

– Iubita mea, pot să-ţi surprind simţurile cu ceva perfect?…

– Iubitul meu, ‘te naibii, că eşti prost. Şi nu,  nu mă lua cu „ceva perfect, la fel ca tine”, că nu ţine! Şi nu, nici iaurtul ăla sau ce-o fi el n-o să mă-mbuneze. Că deja ai zbârcit logica rău de tot şi mă-ntreb ce naiba am găsit la tine. Auzi, nu mai bine te duci tu la alta, cu simţuri care se lasă surprinse prin anunţare? Că io mă duc să-mi caut unu’ mai din topor, care nu-mi cere voie să mă surprindă.

Reclame

Etichete: ,

5 răspunsuri to “Iubita şi simţurile ei”

 1. Traian Says:

  Unul din citatele mele preferate din Marin Preda e ” Ma , dar o supriza bine sculata nu te-ai gandit sa-i faci ? ” 😎

 2. diacritica Says:

  😀 😀 😀
  Io nu-mi aduc aminte citatul ăla. O fi că eram prea mică când l-am citit? 🙂

 3. Traian Says:

  „Cel mai iubit dintre pamanteni” 🙂

 4. Lulutza Says:

  „despre limba romana in spatiul public”… dar nu care cumva la un nivel prea… suprem! Nimic, nimicuta despre „scoaterea” prezidentiala a amigdalitelor si apendicitei? De frica sau din prea prea mult respect pentru „institutia” cu pricina, oricit de… imperfecta s-ar dovedi? Azi mai mult decit ieri si miine mai mult decit azi… :mrgreen:

 5. diacritica Says:

  Ce-are sula cu prefectura? Sau cu prezidenţia, mă rog.
  Ai linkuri către gafele politicienilor? Trimite-le pe mail. Altminteri se cheamă că vorbeşti în deşert şi faci procese de intenţionată neintenţie.

  (Sunt foarte mulţi – politicieni au ba – cei de care nu m-am luat p-aci. Îmi pare mai mult decât evident că-i vorba de partipriuri. Căci, nu-aşa, diacritica nu poate fi decât: a. vreo goarnă pro-prezidenţială, dacă nu se ia de Băsescu; b. vreo goarnă antipesede, când se ia de Ponta şi logica sa penală; c. vreo goarnă anti-Gândul, când se ia de CTP; d. vreo goarnă anti-Voiculescu, când se ia de JN&Antene; e. vreo goarnă anti-Vântu, când se ia de Realitatea, Coti&Nistorescu; f. vreo goarnă anti-Ringier, când se ia de i-urile lui Mircea Marian de la EVZ; g. vreo goarnă pro-PNL, că pân’acu’ nu prea s-a luat de penelişti; h. vreo goarnă anti-Patriciu&PNL, când se ia de Adevărul. E chi più ne ha, più ne metta. În mod sigur se găsesc fo doojdemilioane de români de care diacritica nu s-a luat pân’acu’. Evident, e ceva dubios la mijloc – probabil, frica de nescoasa amigdalită a apendicitei prezidenţiale. And here we go again cu teoria conspiraţiunii. Da, diacritica e mare venerabilă a marii loji naţionale feminine române.)

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: