Educative. By Vela Entertainment.

La semnalarea Oanei, suntem acum în măsură să vă prezentăm o firmă cu grijă pentru educaţia naţiunii: Vela Entertainment SRL.
La categoria Desene animate educative veţi găsi diverse celebrităţi, după cum urmează:

09-10-22 artisti celebrii

09-10-22 eroi si presedinti celebrii

http://www.videoro.ro/index.php/cPath/64?osCsid=5a90a1d37d26e9373ae702a9f30eba14

Dacă un Oficiu al Consumatorului de Presă nu există, există CNA-ul, care se referă, nu-aşa, la audio-vizual. Iar produsele astea educative la audio-video se-ncadrează, nu? Deci eu zic că CNA-ul ar face bine să mai lase baltă amenzile pentru înjurături în prime-time şi să dea nişte amenzi zdravene acestei firme care se ocupă de educaţia odraslelor naţiunii.

PS: Domnu’ scrib de la Vela Entertainment, aflaţi aici când scriem celebri, cu un i, şi celebrii, cu doi i. Pe scurt, ar suna cam aşa:

Aşa cum nu putem zice/scrie artiste celebrele, tot aşa nu putem scrie nici artişti celebrii; şi dacă nu putem scrie eroine celebrele, nu putem scrie nici eroi celebrii. Că i-ul ăla al doilea e un articol hotărât de plural, ca şi -le, – şi n-au ce căuta acolo, nici unul, nici celălalt.

PPS: Cum ziceaţi că e cu iniţiativa aia cu Protecţia Consumatorului de Limbă? S-a făcut au ba? Că dacă nu, o fac eu, să mor! Care te bagi cu mine la OPCL?

6 gânduri despre „Educative. By Vela Entertainment.

  1. dincolo de asta, pe mine mă scoate din sărite şi absenţa spaţiului între cuvinte şi a diacriticelor, mama mă-sii de fonturi! Eu nu mă bag, că mă ştiu cu musca pe căciulă.

  2. Vin şi eu, vin şi eu! Să-i facem praf, să măturăm pe jos cu ei, să-i… Ce mama dracului să le facem, când noi suntem o mână de fraieri, şi ei o ţară-ntreagă…? We laugh to keep from crying…

  3. am vazut si eu ororile alea la selgros. am vrut sa le fac poze, dar aparatu’ meu de pozat e departe de ceea ce se numeste o scula discreta, asa ca m-am lasat pagubas…

Comentariile nu închise.