Arestat în lipsă

Dacă io mi-aş trimite CV-ul la vreo gazetă să mă fac ziaristă (nu c-aş vrea, da’ punem cazul), nu m-ar lua nimeni, că n-am „experienţă în presă”.
Dl. N. Livezeanu presupun c-a avut, de-aia l-or fi angajat.
Dl. N. Livezeanu ne zice aşa:

Doctor in filozofie arestat in lipsa, dupa ce a ajutat un pedofil britanic sa cunoasca minori din Romania

Îmi tresare neuronul – cum e aia „arestat în lipsă”? În lipsa cui?!

Bon. Mă duc să citesc articolul, ca să mă dumiresc.

Citesc.
Şi aflu că doctorul în filosofie este s-a ajutat pe sine, în calitatea lui de pedofil, să cunoască minori români şi deşi în calitatea lui de pedofil britanic a fost deja arestat, în calitatea lui de doctor în filosofie complice sieşi la pedofilie a fost arestat în lipsă. Şi brusc m-am dumirit. Omul trebuie suferă de vreo dedublare a personalităţii, da’ nu şi a fiinţei. Aşa că dacă l-au arestat ca pedofil, nu mai au cum să-l aresteze ca complice la pedofilie – decât în lipsă. Presupun că complicele îşi va ispăşi pedeapsa după ce-o s-o termine pedofilul.

N-aţi priceput nimic? Nici eu. Dar m-am ajutat de fraza asta:

Un tånar de 26 de ani din Petrosani, acuzat ca ar fi complicele unui cetatean britanic arestat, la începutul lunii octombrie, pentru pedofilie, a fost arestat, ieri, in lipsa.

Nici acu’?!
E limpede, totuşi:

Există un britanic, doctor în filosofie, arestat pentru pedofilie în România. Şi există un flăcău, Ionel, despre care se presupune că i-ar fi fost complice. Ionel a dispărut, dar Judecătoria tot a dispus arestarea lui preventivă. În lipsa lui Ionel a dispus, evident.

Articolul fiind scris, evident, în lipsa neuronului ziaristului N. Livezeanu de la Gardianul. Categoria – cum altfel? – „Dezvăluiri”. Pe limba voastră şi a mea: „neuron  în pielea goală”.

http://www.gardianul.ro/Doctor-in-filozofie-arestat-in-lipsa,-dupa-ce-a-ajutat-un-pedofil-britanic-sa-cunoasca-minori-din-Romania-s147501.html

Etichete: , ,

4 răspunsuri to “Arestat în lipsă”

 1. Radu C Says:

  Pai, sa-ti spun eu ce vrea sa spuna nenea:

  Omul nu numai ca a fost arestat in lipsa, ci este si incarcerat in lipsa, i s-a alocat celula, in lipsa, i se da mancare in inchisoare, tot in lipsa, ca detinutii trebuie hraniti, fie ca sunt acolo sau nu, iar la adunarea de dimineata este trecut ca fiind lipsa si dat in urmarire generala pentru evadare.

  E clar? 😀

 2. diacritica Says:

  dat in urmarire generala pentru evadare.

  Evadare în lipsă, nu?

 3. DulceDeea Says:

  Hahahaha, hahahahaaaaaaa… moooooooor! Da’ e în lipsă şi nu lasă urme adânci…

 4. niku_elektriku Says:

  pedofilu’i frate cu romanu, asa ca, riu’, ramu’i prieten numa’ lui
  declar nul

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat: