Sfârşitul şi venirea lui

Eu cred că sfârşitul a venit deja. Şi pentru-nceput a omorât-o pe limba română.

http://www.tpu.ro/adolescenti/crede-ti-ca-va-venii-sfarsitul-s-in-biblie-scrie-ca-va-venii-sfarsitul-cand-oamenii-voi-fii-inganfatii/

Publicitate

7 gânduri despre „Sfârşitul şi venirea lui

 1. Alta preocupare n-are aia, dar daca tot si-a scris intrebarea si ii sare inima din piept de anxietate pre-apocaliptica, tin sa-i transmit urmatoarele:

  Daca asa scrie in biblie, afla ca sfarsitul lumii a venit si a plecat pana a ametit. Intotdeauna oamenii au fost cum zici tu acolo. Iar razboaie au fost la fel. Mai multe in trecut decat acu’.

  Sfarsitul lumii, cand o sa vina, o sa ni-l facem singuri. Dumnezeu n-are nici un interes sa faca asta. Daca crezi in el. Daca nu, opreste-te la primul punct din paragrafu’ asta 🙂

 2. Doamnă, credeţi şi vă înspăimântaţi! 😀
  Trecem printr-o perioadă foarte tulbure, cred că penultima, ş-o să facem cunoştinţă cu Apocalipsa. 😀 Epoca prezentă se numeşte EPOCA_LIPSĂ. Lipsesc valorile, modelele demne de urmat, tinerii aleargă haotic spre un viitor incert, cei care se mai preocupau de soarta ‘stindardului neamului’ se sting încet. Au apărut ‘topoareMess-de-mutilat-limba’, mass-media zăpăceşte poporul, învâţământul e aşa cum e. Io zic că ‘viine’ sfârşitul.
  Deci, doamnă, vin vijeliile! 😀

 3. Domne, pe mine mă uluieşte altceva: de ce mama mă-sii ăştia care scriu greşit nu pot fi măcar consecvenţi (sau „consistenţi”, cum se traduce zilele astea din engleză)??? Adică, vreau să zic, de ce „îngânfaţii”, dar imediat după aia „zgârciţi şi răutăcioşi”? Păi, ori scriem peste cu 2 i, ori peste tot cu unul singur… Pe ea n-o deranjează???

  Dincolo de miştocăreală, asta chiar e o întrebare serioasă: de ce scriu ăştia cu 2 i acolo unde parcă-poate-oarecum aş putea concede că e discutabil ce se aude, în schimb acolo unde un i lung se aude clar la sfârşitul cuvântului, îl omit copilaşii cu obstinaţie?

Comentariile nu închise.