Analiştii care este. Azi, Dan Andronic. Again.

De la cititorul vigilent Traian.
Pe care ţin să-l informez pe această cale că ce a observat el acolo nu e dezacord între subiectul multiplu Ziua şi Gardianul şi predicatul s-a închis, căci acolo nu e subiect multiplu. De fapt, s-a închis o singură chestie, şi anume cooperativa de presă Ziua&Gardianul.

După cum nici zvonurile este nu-i dezacord între subiect şi predicat. De fapt, în gramatica personală a dlui Andronic, zvonurile e singularul de la pluralul zvon. Sau poate este e pluralul de la sunt.

http://www.danandronic.ro/Blog/danandronic/art/775/Dupa-ce-s-a-inchis-Ziua-si-Gardianul-Vantu-ramane-si-fara-elicopter.html

Publicitate

11 gânduri despre „Analiştii care este. Azi, Dan Andronic. Again.

  1. Iartă-l pe Andronic. N-are noroc în politică, cum n-are noroc în gramatică. A pierdut toate campaniile la care a participat ca şi consultant. Să nu îl mai lovim, acum când e jos. Pe jos.

  2. Eu n-am un răspuns, am o întrebare.
    Cum e cu „site-ul”, a devenit „sait” ori ba?
    Nu de alta, dar oricum m[ fac de râs, indiferent care e varianta corectă. Însă, ar fi măcar interesant de ştiut cum e corect.

    Toate bune şi la multi ani!

  3. Unul dintre cei mai buni consilieri, jurnalisti si bloggeri este fara discutie Dan Andronic si ne putem baza pe cele scrise de el.

Comentariile nu închise.