De cadou

Fetelor, vi s-a rătăcit iubitu-n Triunghiu’ Morţii şi n-a mai nimerit drumu’ spre casă cu mărţişoru-n dinţi? Rătăcit să rămână, spânzura-s-ar cu şnuru’ de la mărţişoru’ pe care i l-a luat lu’ mă-sa!

Pentru fete finuţe avem băieţi finuţi cu suflet gingaş, atenţi cu doamnele, precum tipii de la F5, care-au pus în pământ genunchiu’ sinapsei, au înclinat din neuron şi cu deferenţă au oferit azi cadou tuturor doamnelor mai puţin inteligente decât ei:

(Dacă v-aţi gâdilat, sunaţi-l pe măgar să-i indicaţi drumu’ spre casă, cu sau fără mărţişor, şi aşteptaţi-l cu tocăniţa pe foc.)

Car’ va să zică, unde poa’ să întâlnească femei inteligente neuronul stingher da’ macho al flăcăilor de la F5? Nu la birou, nici acasă, nici în pat, nici pe maşina de spălat şi nici pe masa din bucătărie. Nu. Ci pe-o planetă virtuală, acolo unde femeile inteligente nu pun în pericol neuronul (tot mai) virtual al flăcăilor de la F5.

Şi cum poa’ s-o cheme pe planeta asta virtuală cu femei inteligente? Pandora’s, evident. Că ce e mintea femeii inteligente, dacă nu o Pandora’s box? O cutie a Pandorei, adică – în caz că sunteţi mai puţin inteligentă decât femeile mai puţin inteligente decât băieţii de la F5 (ceea ce vă dorim să nu fiţi).

Pân’ acu, în rezumat, chestia asta sun-aşa:

Bă, astea mintoase nu ştii niciodată ce le kk mintea, mai bine fă-le, dreacu’, ţarc virtual şi trimete-le acolo, să nu ne mai împiedecăm dă iele p-aci.

Dar, dragelor şi dragilor, mai avem de definit femeia inteligentă – căci nu orice minte de femeie e o Pandora’s box, ci numa’ mintea femeii inteligente. Aceasta, conform gentălmenilor de la F5, e femeia care are ceva de spus. (Adică, spre-un exemplu, io şi cu ţaţa clevetitoare de pe palieru’ meu, etaju’ şapte, prima uşă pe dreapta.) A se studia, în acest sens, femeilor inteligente, care au ceva de spus /vs/ femeilor inteligente care au ceva de spus.

(Citesc, râd, recitesc şi tot mă-ntreb ce minte o fi scornit produsu’ ăsta aşa-zis feminist şi comunicarea aferentă. Băăiiii, or’ sunteţi proşti&proaste, or’ ne luaţi de proaste.)

http://www.realitatea.net/f5-a-lansat-astazi-pandoras-ro–planeta-virtuala-a-femeilor-inteligente–care-au-ceva-de-spus_702654.html

Etichete: , , ,

2 răspunsuri to “De cadou”

  1. theodora0303 Says:

    O primavara frumoasa!

  2. jademan Says:

    … ‘a femeilor inteligente PE care au ceva de spus…’! 😀

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: