Pe cine a deranjat Cristian Tabără, totuşi?…

25 mai 2010, în comentariile la articolul Cristian Tabără: „Jurnalismul de sentinţă trebuie stopat” de George Rădulescu:

Şi EVZ:

Independent de vinovăţia/nevinovăţia lui Cristian Tabără, cum de un postac ştia deja în 25 mai de existenţa unei plângeri ce avea să fie depusă pe 8 iunie? Că doar fata s-a dus din proprie iniţiativă la poliţie. N-a împins-o nimeni, n-a programat-o nimeni, ba dimpotrivă – după cum ziceam.

____________________

Vezi şi Despre mizerie.
____________________

Publicitate

10 gânduri despre „Pe cine a deranjat Cristian Tabără, totuşi?…

 1. Pai nu se poate remarca decat ca este o persoana obisnuita cu messengeruiala 😀 mai mult decat cu „caps lock”.

  Cat despre plangerea care exista deja, poate era ciorna. Poate era scrisa de mamica si trebuia transcrisa. Poate chiar exista alta. Poate mint cu plangerea aia si avem noi dreptate, sa credem in Cristi Tabara. Poate nu mint si noi ar trebui sa ne abtinem. Cred ca e apanajul avocatilor sa balacareasca tabara adversa – si probabil si al tabloidelor.

  Pana una-alta, scopul acuzatorilor lui Cristi Tabara tot va fi atins. 😦 Multi cred ca „daca nu faci foc, nu iese fum”, chiar si subconstient, si imaginea domului Tabara va avea intotdeauna o pata, chiar daca nemeritata. 😦

 2. Poate mint cu plangerea aia si avem noi dreptate, sa credem in Cristi Tabara. Poate nu mint si noi ar trebui sa ne abtinem.

  Eu nu discut vinovăţia/nevinovăţia lui Cristian Tabără (speram să fie evident lucrul ăsta).
  Eu discut, în articolul anterior, atitudinea părinţilor, iar în articolul ăsta – probabilitatea ca un postac să ştie cu 2 săptămâni înainte că există (deja) o plângere.

  Cat despre plangerea care exista deja, poate era ciorna.

  E borş familial. În mod normal nu ajunge la urechile postacilor comentatori.

  Poate era scrisa de mamica si trebuia transcrisa.

  Fetiţa s-a dus de capul ei la poliţie…

 3. Eh, nu e necesar sa inchideti comentariile… Puteti pur si simplu sa nu mi le mai aprobati. Si asa sunt la moderare, ca si cum…

  Voiam doar sa mai spus ca „responsabil de tambalau” nu inseamna ca Tabara e vinovat. In fine, si logica Dvs. mai scartaie pe alocuri. Poate doar atunci cand sunteti indragostita iremediabil de un prezentator de emisiuni culturale de pe la TV.

  Gata, acu’ fug ca stiu ca n-o sa mai pot comenta in vecii vecilor pe aici…

 4. OMG, încăpăţânat eşti!!

  Voiam doar sa mai spus ca “responsabil de tambalau” nu inseamna ca Tabara e vinovat.

  Nu, decât numa’ doar că e „responsabil”. Adică în momentul când ai afirmat că e responsabil pentru tămbălău, ai exclus varianta „Cristian Tabără nu e responsabil în nici un fel pentru scandalul ăsta”.

  Adică dacă „orice fetita a unei MILF care se duce la politie sa-l reclame pe concubin o face pentru ca se razbuna mama ei”, orice concubin care-i reclamat de fetiţa iubitei e „responsabil de tămbălău”.
  Că dacă n-ar fi aşa, dacă n-ai fi generalizat implicit, i-ai fi acordat lui Cristian Tabără prezumţia de „non-responsabilitate” pentru tămbălău.

  Felul cum îl tratezi tu pe Cristian Tabără în chestiunea asta şi felul cum le tratează Béranger pe MILF sunt identice. Numa’ că tu o faci în cuvinte mai elegante şi mai multe. Dar, fundamental, tratamentul e acelaşi – şi anume generalizant şi pleacă de la prezumţia de vinovăţie/responsabilitate.

  (Discuţia o încheiem aici, mulţumesc.)

 5. Responsabilitatea despre care vorbeam eu este, daca vrei, prin prisma faptului ca a avut o relatie cu acea femeie. Nu la modul ca el e responsabil pentru DECLANSAREA tambalaului. Responsabilitatea vine ca o consecinta a unei relatii pe care si-a asumat-o si care, din pacate, a ajuns in stadiul asta. Restul de generalizari le-ai facut tu singura, nu sunt ale mele…

 6. Fluture, e de un prost gust absolut să te-ncăpăţânezi să tot dai replici, când eu ţi-am zis de doo ori deja că discuţiunea se încheie.

  Responsabilitatea despre care vorbeam eu este, daca vrei, prin prisma faptului ca a avut o relatie cu acea femeie.

  Adică fix cum zicea Béranger, pe care-l combaţi cu sârg: nu v-o mai trageţi cu MILFe, că dup-aia dacă fetele lor vă reclamă la poliţie, va să zică că sunteţi responsabili, indiferent dacă sunteţi vinovaţi au ba, că doar aţi avut o relaţie cu mămica!!

  OMG, îţi stâlceşti alla grande şi cu o seninătate dezarmantă logica pe care te încăpăţânezi s-o tot afirmi!!! 😆

  Şi, desigur, după cum ziceai, Tabără nu-i vinovat, atâta doar că, după cum ziceai tot tu:

  Ca sa nu mai adaug ca ceva e putred in momentul in care domnul Tabara e dat afara de la ProTV […] la numai cateva saptamani de la eveniment.

  Căci, desigur, tu ştii că „evenimentul” a avut loc. Ştii, fără să fi fost de faţă şi fără ca vreun procuror să fi constatat, până la momentul ăsta, existenţa infracţiunii.
  Chestia asta are aceeaşi valoare de adevăr ca şi:
  „Maricica a depus plângere că Fluture i-a furat boii de la bicicletă. Fluture a plecat din România la numai câteva săptămâni de la eveniment, deci e ceva putred la mijloc.”

  (Pentru amicii dlui Fluture, citatu’ de mai sus şi discuţiunea iniţială, pe care domnu’ Fluture se-ncăpăţânează s-o lungească ca pe peltea, dându-şi, la fiece replică, cu stângu-n dreptul logicii proprii, aici.)

 7. newsin:

  Realitatea:
  Poliţiştii bucureşteni au trimis, miercuri, către Parchetul Capitalei, dosarul în care a fost făcută o plângere pe numele lui Cristian Tabără, pentru viol, cu propunere de neîncepere a urmăririi penale, pentru că nu sunt probe care să confirme existenţa unui viol, au declarat pentru NewsIn surse judiciare.

  Mda.
  Nu ştiu dacă molestarea e socotită ca fiind infracţiune separată.
  Cert e că Tabără poa’ să primească un milion de NUP-uri de-acum încolo. Degeaba. Nu-l mai spală nimic.

  (După cum zice Caţavencu, urmează să aflăm că de fapt nu era vorba despre Cristi Tabără, ci despre Cristi Chivu, şi fata cu pricina nu avea 12 ani, ci 32 şi era nevastă-sa.)

Comentariile nu închise.