Violări de bun-simţ

Mama „ştie”.
Bunica „ştie”.
Tata „ştie”.
Apropiaţii „ştiu”.

Şi nu de ieri. Ci „în ultimele luni”.

La poliţie se duce copila de 12 ani.

Prin urmare:
Dacă Cristian Tabără e vinovat, mama, tatăl, bunica, apropiaţii, care ştiau deja, cum sunt?
Dacă Cristian Tabără nu e vinovat, mama, tatăl, bunica, apropiaţii, care ştiu că nu au ce şti, cum sunt?

__________________________________________________________

Mda. Avem un Cristian Tabără de dat jos. Cum procedăm?
Nu-l vezi în ziarele de scandal, nu se droghează, nu se afişează cu pipiţe şi maşini scumpe. Rămâne violul – de care, pare-se, ştia tot neamul, dar n-a considerat de cuviinţă să-l reclame. Pentru binele lui Cristian Tabără, mă gândesc. Căci, nu-aşa, de binele fetei nici nu poate fi vorba, dacă ştii c-a fost viol/molestare şi nu reclami, ca tată/mamă/bunică ce-i eşti. Acu’, pentru binele fetei, o susţii în reclamaţia de-o făcu singură, ba chiar eşti mândru de ea.

Mda.
După mine, cineva i-a futut bunul-simţ ziaristei cu pricina. Şi tind să cred că n-a fost viol.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/dosarul-lui-cristian-tabara-preluat-de-parchetul-capitalei-901737.html

Publicitate

6 gânduri despre „Violări de bun-simţ

 1. Lecţii pentru amatorii de MILF: bre, nu mai futeţi muieri cu copile, că dup-aia îşi trimit alea fătuca să declare c-a fost violată. Aşa, ca rivengi de despărţanie. Amin.

 2. Doamna Diacritica, va citesc de putina vreme si va apreciez. Insa in cazul de fata, ar fi bine sa incercam putina „retenue”. De ce zic asta? Pentru ca nici Dumneavoastra si nici domnul Beranger (si eu nici atat) nu aveti cum sa stiti daca „a fost sau n-a fost”.

  Zic asta pentru ca, din fericire, am in casa un psihiatru care in acest moment se ocupa chiar de astfe de cazuri. Iar dupa iesirile (idioate) ale fostei doamne Tabara (aia de acu’ 15 ani), care s-a simtit datoare sa-l apere pe impotentul de domn Tabara (ea zice, nu eu), va asigur ca domnul Tabara poate fi un potential violator. Nu zic ca este, insa profilul – ce s-a dezvaluit pana acum despre dansul – nu-i interzice a fi violator… Pe de alta parte, despre fetita nu avem nici o informatie, deci nu putem spune ca este mitomana. Pur si simplu nu avem cum, IN ACEST MOMENT.

  Ca sa nu mai adaug ca ceva e putred in momentul in care domnul Tabara e dat afara de la ProTV (ce motive ar fi avut sa plece singur de la un loc asa caldut? a vrut sa evolueze in cariera? lasati-ma sa rad un pic, evoluam la TVR…) la numai cateva saptamani de la eveniment.

  Ca sa nu las nici o urma de dubiu, nu ii tin partea fetei. Dar nu ma pot pune de partea lui Tabara, asa, tam-nesam.

  Mai mult, cred ca tot acest taraboi mediatic se va intoarce drept in figura fetitei. Pentru ca, asa cum bine zice chiar incriminatul „probe aveti?”. Ei bine, doar o simpla plangere nu va rezolva mare lucru, iar justitia pe care fetita si-o cauta se va transforma intr-o injustitie cu care va trebui sa traiasca toata viata. E trist, pentru ca nu e singura in acest caz.

 3. Fluture
  1. Calificativele precum alea de ţi le-am şters nu-şi au locul aici (că tot ziceai de „retenue”, reţine-te pe tine însuţi mai întâi). În mod normal odată cu ele ai fi ajuns şi tu pe lista de spam, da’ zici că citeşti de puţină vreme, aşa că tura asta te iert.
  2. Credeam că pentru cititorii mei e evident că nu discut nici despre fată (dacă ce zice e sau nu adevărat), nici despre Cristian Tabără (dacă-i vinovat au ba).
  Discut atitudinea părinţilor şi a ziaristei.
  Sper că cetitoriul meu are minima competenţă de lectură în limba-mumă care să-i permită să facă distincţia asta.

 4. Diacritica,

  1. Calificativele alea ar trebui sa le vezi si la stimabilul beranger. Aprecierea lui de mai sus e cel putin imbecila. Toate femeile ajung intr-o zi „MILF”. Chiar si tu. Orice fetita a unei MILF care se duce la politie sa-l reclame pe concubin o face pentru ca se razbuna mama ei, nu? Asta da apreciere despre femei. Nu, nu merita la spam, merita pusa la gazeta. Fruntas.

  2. Si eu credeam ca daca tot discuti atitudinea parintilor si a ziaristei, n-ar fi fost rau sa-l introduci si pe Domnu’ Tabara, pentru ca, cumva, si dansul e responsabil pentru tambalau. Dar, na, discuti ce vrei, cum vrei, esti la tine acasa. Insa, revin la amicul beranger, daca tot discuti asta, macar sa discutam DESPRE ASTA. Dumneata nici macar nu ai facut efortul de a-l atentiona pe sus-numitul, pentru o generalizare care nu isi avea locul si, mai mult, pentru o ofensa absolut inutila a tuturor mamelor singure cu copile de 10 ani…

  3. Nimic.

 5. 2. Si eu credeam ca daca tot discuti atitudinea parintilor si a ziaristei, n-ar fi fost rau sa-l introduci si pe Domnu’ Tabara,

  Iar eu cred că e de prost gust să te exprimi despre ce-ar fi trebuit să scriu eu aici.
  Scriu despre ce cred eu că trebuie, nu despre ce crezi tu că trebuie.
  Despre ce crezi tu că trebuie scris, scrii tu pe blogul tău.

  Domnu’ Tabara, pentru ca, cumva, si dansul e responsabil pentru tambalau.

  Desigur, e vinovat a priori – că na, într-un fel sau altul tot e de vină şi , după cum bine ştim noi din tradiţia românească milenară, nu iese fum fără foc.
  Fix în logica lui: „pentru o ofensa absolut inutila a tuturor mamelor singure cu copile de 10 ani” şi a lu’ „Orice fetita a unei MILF care se duce la politie sa-l reclame pe concubin o face pentru ca se razbuna mama ei, nu? „.

  Căci fetiţele de MILF şi MILFele ele însele au dreptul la corectitudine politică, Cristian Tabără nu. Foarte coerent.

Comentariile nu închise.