Despre mizerie

Mizeria unui ziar „quality”, Evenimentul Zilei, şi a unei ziariste, Raluca Dan.

Mizeria unei mame care ştie de existenţa a ceea ce acum numeşte abuz sexual, dar abia după un an consideră de cuviinţă să facă reclamaţie (ea / fata / ea şi fata – nici nu mai contează). Spre binele fetei.

Mizeria unei mame care dă interviuri la OTV despre fiica sa, presupus abuzată sexual. Întru corecta informare a publicului şi spre, fireşte, binele fetei. Că poate încă nu se prinsese toată şcoala despre cine e vorba.

Mizeria unui tată care afirmă că ştie, că „în toamna anului trecut l-am întâlnit pe Cristian Tabără la târgul de carte. Am avut o discuţie foarte clară, în care a recunoscut că a avut o tentativă de a avea un anumit tip de act sexual cu copilul meu”, dar nu face nimic. În schimb discută pe temă cu EVZ. Tot întru corecta informare a publicului, tot spre binele fetei.

(Încă nu e clar dacă fata trebuie sau nu apărată de Cristian Tabără; dar, dacă e cazul, o fac procurorul şi/sau judecătorul. Cred însă că înainte de toate fata ar trebui apărată de părinţii ei, de către Protecţia Copilului.)

Mizeria unei foste neveste.

Mizeria solidarizării masculine de genul „sunt amândouă nişte curve/boarfe”.

Mizeria desolidarizării de genul „e un pedofil”.

Mizeria echidistanţei aparente, nesolidarizare & nedesolidarizare filosofico-intelectuale, de genul „cumva, si dansul e responsabil pentru tambalau”, „prin prisma faptului ca a avut o relatie cu acea femeie”.

Mizerie.
Multă.

Etichete: , ,

2 răspunsuri to “Despre mizerie”

 1. diacritica Says:

  Mizeria echidistanţei intelectualoide, în toată splendoarea sa.
  Marca Fluture, inclusiv „v-a”-ul:

  Esti prea desteapta pentru secolul asta… Imi cer scuze ca nu am remarcat pana acum. Esti specialista in toate, inclusiv pedofilie si victimizare otv-ista. Iti mai spun o singura data:

  Faptul ca domnul Cristian Tabara s-a inhaitat cu o proasta care isi petrece serile la OTV si a stat cu ea 6 ani de zile, il face si pe el responsabil (indirect) de orice tamabalau pe care aceasta il declanseaza. Cand te inhaitezi cu o tzatza, trebuie sa-ti asumi asta. Orice va face aceasta v-a ajunge si la tine. Deci trebuie sa-ti asumi responsabilitatea…

  La revedere, diacritica… cand nu-ti convine ceva, opreste comentariile.

  PS. Pentru tine, faptul ca o ancheta, in Romania, se incheie dupa fix 3 zile nu ti se pare nimic anormal. Cand in cazurile astea E OBLIGATORIU sa se apeleze la un psiholog/psihiatru… Nu, nu e nimic anormal, justitia e beton in RO.

 2. diacritica Says:

  1. Ancheta nu s-a încheiat. Dar ca să faci diferenţa între propunerea poliţiei de NUP pentru viol şi NUP-ul dat de procurori în dosar, pare-se că tre’ să fii specialist în toate, ca mine. Că dacă eşti tufă, îţi permiţi să evaluezi tătă justiţia românească numa’ în baza neştiinţei proprii.
  2. Plângerea e de pe 8 iunie, deci o lună jumate, nu 3 zile.

  Cum ziceam, Maricica s-a plâns la poliţie că Fluture i-a furat boii de la bicicletă. Imediat după, Fluture a plecat din ţară. Deci e ceva putred. Poliţia propune NUP la 3 zile după ce am aflat io de plângerea Maricicii, deci e dubios, deci justiţia în Ro e naşpa.

  Iti mai spun o singura data:

  Uh, m-a luat cu fiori!

  La revedere, diacritica…

  Drum bun şi cale bătută. Promit să plâng că nu-mi mai faci trafic.

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat: