Lu’ Ikea nu-i iese

Nu-i iese şi pace.
A pus e-ul lipsă din crează de acu’ doi ani şi i-a rezultat o bucutărie.

Să vedem:

IKEA are un director de marketing, Mihaela Mureşan (categoria „Ce naiba faci, cucoană, dacă în calitate de marketing manager nu-ţi găseşti două zile să iei la puricat ditamai catalogul, cel mai important instrument de maketing IKEA, în care ai băgat 1,3 milioane de euro?!! Ar trebui să te dea afară şi să-ţi ceară înapoi banii ăia.”).

IKEA are şi furnizor de creaţie, agenţia Punct:

[…]am decis ca de acum inainte sa lucram cu cei de la Punct”, a completat Mihaela Muresan. Primul proiect dezvoltat impreuna cu noua agentie de creatie este campania de lansare a catalogului IKEA 2010, valabil de la 1 septembrie.[…]
Echipa agentiei Punct care se ocupa de creatie pe contul IKEA este formata din: Alina Floroian – Client Service Director, Elena Radu – Account Manager, Ghica Popa – Creative Director, Alexandra Condrea – Art Director, Anamaria Lazarovici – Copywriter, Edouard Cubassa – Art Director si Dana Cristea – Copywriter.

Toţi oamenii ăştia de mai sus au cheltuit 1,3 milioane de euro ca să producă o bucutărie:

Din catalogul 2010 online. Cică de la 1 septembrie vine la uşa mea.

________________________

Pardon. Am crezut că-i din catalogul cel nou. Dar ăla e pe 2011. Care va să zică catalogul 2010 a stat online un an, cu tot cu bucutăria sa. Incredibil.

________________________

Publicitate

13 gânduri despre „Lu’ Ikea nu-i iese

  1. Om fi noi proşti şi insuficient de subtili. Or fi vrând să ne bucurăm de cuhnia noastră, de-aia i-or fi zis bucutărie.

    Poate apare şi dormitaurul. Comunal.

  2. esti ria 😀

    stii cat costa un corector profesionist si capabil?! nu cred ca din 1.3 milioane EUR s-ara coperi costul 😛 😀 🙂 😉

  3. In cazu’ asta ar trebui sa ne adaptam si sa schimbam carte de bucate in carte de bucute, bucatar in bucutar si ca o reciproca ar merge in loc de Bucuresti sa zicem Bucaresti.

  4. Hai mey ca astia se pricep la mobila nula scris ca doar nus scritori. Ca daca vrei sa vezi scris de calitate uitate si tu la ziaristii sau la blogari nula tamplari si alti idioti care nu stie sa scriie.

  5. Miss femeie eu de felul meu, da’ cand vad atat de multe femei la un loc si toate creative si toate cu pozitii, mie imi suna a paruiala, iar asta ar putea fi o explicatie pentru problema 😀

Comentariile nu închise.