Cauze cauzânde Antenei 3

– Bulă, care-s cauzele scoliozei?
– Păi, doamna, cauzele acestei boli sunt cum ar fi dormitul pe un pat tare, înotul sau întreruperea activităţilor fizice la şcoală. Experţii spun că ele, cauzele acestei boli, pot dăuna sănătăţii coloanei, în loc să prevină apariţia unor afecţiuni.

(Nu, pe bune, voi aţi priceput ceva din paragraful ăsta? Că mie cred că mi-a cauzat.)

http://www.antena3.ro/romania/medicii-de-la-grigore-alexandrescu-au-operat-cel-mai-grav-caz-de-scolioza-din-lume_107827.html

Publicitate

6 gânduri despre „Cauze cauzânde Antenei 3

  1. Nici nu trebuie sa pricep ceva din ce spune A3 despre o boala oarecare. Am alte surse de informare: „Discovery”,”TV5″ si altele.

  2. Are sens numa’ ori până la brâu, ori de la brâu în sus. Şi în ambele cazuri sensul e un soi de contrasens aşa… Dăunează. În fine – multă lume necăjită!

  3. ce ie greu de inteles? senzul acestei ziceri ieste ca cauza acestei boale care ne cauzeaza de multe ori suferinte, ieste discutabila chiar si pe posturile de televisiune… cre ca „martin”, zicatoru de mai de inainte de mine, are dreptate: multa lume necajita!!!
    in rest, numai bine diacritico!

  4. Stirea asta am citit-o si pe realitatea.net, daca nu ma insel si am ramas siderat, cand am auzit ca toate activitatile pe care le stiam eu ca pot ajuta la prevenirea sau insanatosirea acestei boli, de care sufar si eu, „din cand in cand”. Am impresia ca au facut ca la scoala, adica un cretin a scris o tampenie incomensurabila, iar colegul sau de banca, a copiat acea elucubratie, fara a se gandi daca are pic de logica ceea ce copiaza.

  5. @Andrei: Cum adică: „Însănătoșirea acestor boli”? Prevenirea bolilor o înțeleg, dar însănătoșirea nu-i a boalelor, ci a pacienților, ăia de are ei boala. O boală însănătoșită e nașpa rău…

Comentariile nu închise.