Paul, Decathlonu’, Maratonu’

V-am tot zis de Paul. Paul Dicu. Maratonist. S-a înscris la Marathon des Sables, a fost acceptat în competiţie. 250 km în 6 zile, în caz c-aţi uitat. E primul şi singurul reprezentant al României în chestia asta. În caz că participă şi termină cursa – ceea ce-i dorim din tot sufletu’! -, tot românu’ o să fie mândru ca de o performanţă personală.
Bun.
Acu’, să vă zic:

Decathlon, mulţumită dlui Fabrice Beschu (directorul filialei din România, maratonist şi el), îi va asigura lui Paul echipamentul pentru MdS. În plus, o să facă şi un parteneriat tehnic – Paul le va testa unele dintre produse, cu condiţia să participe la 20 de curse în România la anu’.
Mulţumim Decathlonului şi dlui Fabrice Beschu personal, chit că nu ne citeşte. 🙂

Acu’ mai rămâne ca Paul să strângă restul de bani.
Cum ziceam, e primul şi singurul român de la MdS de pân’ acu’. Dacă a convins Decathlonu’ să-i dea echipament, va să zică că e pe bune. Poate ştiţi oameni care vor şi pot să susţină sportivi români şi cu bani, nu numa’ cu bere şi seminţe de la teveu. Promit să scriu despre ei.
_____________________________

Paul şi Marathon des Sables
Marathon des Sables
Caut sponsor

Publicitate

3 gânduri despre „Paul, Decathlonu’, Maratonu’

 1. Eu am două proteze coxofemurale, necimentate, una nemţească şi alta englezească, care mi-au fost implantate de către un medic român, să-i dea Dumnezeu sănătate! M-am obişnuit cu ele fiindcă fac parte din mine, eu nemaiştiind acu unde-i osu’ adevărat şi ăla pe post de proptea. Mă simt aşa de bine încât mi-ar prii o plimbare pe Everest. Caut şi eu sponsori. Să nu mă spui lu’ Renata, că am îndrăznit să-ţi spun ţie, ceea ce ei, n-am cutezat.

 2. Doamna profesoara, va rog, nu mai batjocoriti limba romana. Sa folositi o data, de doua ori, apostroful in locul articolului hotarat sau al ultimei litere din cuvant e una, sa faceti o obsesie din aceasta (ati ciuntit sute de cuvinte in acest fel) nu face cinste unui om de litere ca dvs. Limba romana e frumoasa, asa ca nu o slutiti. Scrieti obsesiv: „sufletu’! -, tot românu’”, „acu’”, „anu’”, „numa’”, „pân’ acu’”. Aceste exemple au fost culese din cateva paragrafe. Ce faceti e obositor si deranjant pentru ca se intampla in spatiul public, prin intermediul unui mijloc de comunicare in masa. Nu deveniti bizon! Lasati cuvintele limbii romane intregi!

 3. Ce faceti e obositor si deranjant

  Fato, dacă te oboseşte şi te deranjează, nu te obosi şi nu te deranja să citeşti.
  Promit să plâng.

  O fi în masă, da’ nu-i obligatoriu. Decât numa’ doar pentru masochişti şi pentru proşti.

  So, sănătate şi vîrtute!

Comentariile nu închise.