De la mall

cum se zice corect e-maill sau mail?

Etichete:

6 răspunsuri to “De la mall”

 1. Turambar Says:

  Corect se spune maul. Un maul corect este cel in care jucatorii stau in picioare si isi cara pumni pe dupe git, pe la falci, discret, sa nu cumva sa-i vaza dom’ arbitru. Doar daca nu cumva jucatorul a cazut, si atunci It’s a ruck! Thru the gate, gentlemen, thru the gate!

  :rofl:

 2. constantin Says:

  Nu stiu!!!Astept!!!!!!!

 3. VictorCh Says:

  Dublarea ‘l’-ului final la varianta „e-maill” cred ca ar putea (in principiu) sa fie considerata si mistype, nu neaparat necunoastere.

  A propos: am intalnit (scrisa) varianta ‘email’, am intalnit SI varianta ‘e-mail’ – si nu stiu care din cele doua forme ar fi (teoretic) preferabila. Opinia mea personala (neavizata) este ca ‘email’ PREA are aceeasi forma cu sinonimul pt ‘smalţ’, deci as tinde sa folosesc varianta ‘e-mail’ – dar m-ar interesa sa aflu si o opinie (in aceasta privinta) mai avizata.

 4. Cârcotaşu Says:

  @ Victor (elveţianu?),
  Pe net nici dracu’ nu s-ar gândi la „smalţ” când spune careva de email, aşa că problema e: ai f’o urmă de simţ al (h)umorului, ori BA?
  Nici nu te-ai prins de poanta întrebării! 😯

 5. diacritica Says:

  (Cf. DOOM2, e e-mail.)

 6. VictorCh Says:

  @ Cârcotaşu:
  1. Nu elvetianul, ci Chiriţescu.
  2. Sincer – nu ma gandisem sa ma intereseze la ce se gandeste dracul atunci cand tastez eu in mediul virtual.
  3. Urme am, (h)umor se pare ca nu. Poanta (presupun ca) o intelesesem, dar am ras ‘in minea mea’, iar de ‘scris’ am scris ce ma interesa sa aflu.
  4. Multumesc, acum am constatat si eu CUM anume arata o opinie avizata.

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: