Nişte domni

Un domn face o listă de recomandări de bloguri.
Alt domn vine şi comentează: blogăriţa aia a ajuns importantă pen’ că toată blogosfera vrea s-o fută. E domn, că nu ne zice dacă el a futut-o.
Înc-un domn: aia e grasă şi neatractivă. Domn şi el, că-i ia apărarea doamnei – nu mai minţi, că de fapt nu vrea s-o fută nimeni.
Şi piciul: vezi, nu m-ai băgat în listă, deci ai ceva personal cu mine.
Toţi trei, blogări de mare succes.

Mda. Blogosfera românească, între grădi şi preadolescenţă.

Publicitate

20 de gânduri despre „Nişte domni

 1. Bun venit în grupa mare! Ia-ţi nişte popcorn şi savurează comentariile, presimt că o să ai materiale de blog zilele astea!

 2. Îmi place ultima remarcă. Deci nu mi se părea doar mie.
  Ca o observaţie, domnul acela care zice de „toată blogosfera” uită că există şi femei cu bloguri (precum cel de faţă), care probabil că nu au asemenea dorinţe.

 3. Si eu te-am nominalizat draguta doamna :o) De drag si pentru ca-mi place ce faci si cum faci. Si jur ca nu m-am gandit la ce vorbeau domnul, domnul si cu piciul … poate pentru ca-s o doamna?!

 4. Super articol si foarte,foarte adevarat! Este exact ce vedem cu totii ca se intampla in „vestita” blogosfera.

 5. La mine pe blog ai o nominalizare la concursul Cel mai bun blog din 2010 şi leapşa respectivă. 😀

 6. Mulţumesc de nominalizare, da’ leapşa nu cred c-o preiau, că io nu citesc atâtea bloguri câte categorii are concursul.

 7. păi, conform principiului: totul în viaţă să aducă profit pe piaţă, cei cu blog speră să aibă câştiguri. ce fel de câştiguri, se vede după profilul blogului.
  eu una sunt câştigată de diacritica… e o plăcere să citesc şi, când voi avea net acasă, că am doar la firmă, o să trec în bibliografia obligatorie a copilului diacritica – zilnic, nu săptămânal, ca mama.
  mă rog, poate deocamdată îi citesc eu, că mai sunt şi locuri cu beep, beep…
  spor-t.

 8. 😀
  Mi-a mai zis cineva, acu’ un an, că dacă aş scrie niţel altfel l-ar pune pe copilu’ de clasa a III-a să mă citească. Sau cam aşa ceva. Numa’ că eu nu la el m-am gândit când am început blogul. De fapt nu m-am gândit la nimeni, numa’ la mine. 😀

  Da’ mulţumesc.

Comentariile nu închise.