Stats

Văzut şerpişoru’ întins pe doi ani, zâmbit, dat cu săgeţica peste. January 2009, 2403 views. Zâmbit din nou. Cu gura până la urechi. Phiii, multe mi se mai păreau! Acu’ 2400 e va să zică o zi mai duminică, aşa. Un Paşte. Un Crăciun. Un 1 mai.

Mda…
Multe s-au schimbat din acel ianuarie 2009 încoace.

Ce să zic, îmi place să văd cum creşte traficu’, e chestie gâdilicioasă, mai ales că-i trafic căpătat prin simpla dumisale – a blogului –  existenţă, că publicitate nu i-am făcut niciodată;  gâdilicios e şi locu’ 40+ în zelist, deşi relevanţa-i lipsă, gâdilicioase-s pomenirile, linkurile, twitterelile, pro şi mai ales contra, că atuncea va să zică că contezi, când omu’ scrie anume împotrivă.

Ei, da’ când Horia Gârbea te nominalizează drept cel mai bun blog de discuţii/dezbateri, atuncea, dragii mei, va să zică c-ai luat într-adevăr premiu-ntâi cu coroniţă. Mulţumesc.

 

Etichete:

29 răspunsuri to “Stats”

 1. Blegoo Says:

  Adică… faptul că am pus banăr pă gloaba mea nu contează?!?
  :))

 2. diacritica Says:

  Bre, blegoole, ce să zic, gâdilă. 🙂

 3. Blegoo Says:

  Eeee… las’că te gâdil io de o să te tăvălești!
  :))

 4. diacritica Says:

  Uh, blegoole, mă faci să roşesc…

 5. Blegoo Says:

  Să stingem deci lumina, la acest schimb de replici.
  🙂

 6. diacritica Says:

  Blegoole, din păcate momentu’ solemn şi aniversar şi sărbătoresc nu-mi permite să-mi permit să-ţi dau replică pe măsură. 🙂

 7. Fleur Says:

  Semne bune anul are… Felicitări, felicitări pentru premiu-ntâi cu coroniţă! Şi la cât mai multe momente solemne şi aniversare!

 8. IB Says:

  Felicitari! 🙂

 9. klaus Says:

  O treaba facuta bine si rezultate pe masura. Eu trebuie sa-ti multumesc. Citindu-te, m-am rusinat de cateva ori. Ma regaseam si eu printre tintele tale, cei iute stalcitori ai limbii romane.

 10. diacritica Says:

  Nu pune la suflet, de multe ori mă regăsesc şi eu printre ţinte. 🙂

 11. joedoe Says:

  – traficul tau actual e pe deplin meritat: ai (zic io!) cel mai bun blog axat pe dificultatile limbii, foarte util ptr cei cu adevarat interesati de corectitudinea exprimarii;
  – poate n-oi fi io cine stie ce mare cult in cap, de aceea de Horia Garbea io nu prea auzisem pana acu, oricat de bun scriitor o fi dansul; insa linkul tau mi-a dat ocazia sa aflu cate ceva despre dansul. Ce m-a frapat la un scriitor respectat (se pare) ca dansul e faptul ca se pare ca acesta nu prea e fan al virgulelor, ca sa nu mai mentionez refuzul sau de a utiliza „â” si „sunt”, conform normelor actuale. Acest refuz se regaseste si pe blogul lui Dan Negru, iar pe mine ma cam ‘nerveaza asta, insa de la un scriitor as fi avut mai multe pretentii. Ne place sau nu, astea-s regulile impuse de la centru, nu? 😉

 12. diacritica Says:

  Sunt oameni şi ziare (nu ştiu dacă şi edituri, îmi pare că nu) care refuză respectiva normă.
  În rest, aşa cum eu în articolele mele nu mă iau de blogurile oamenilor, m-aş bucura să n-o faceţi nici voi în comentarii. Mulţumesc.

  Câte ceva despre Horia Gârbea, aici.

 13. Arhi Says:

  desigur, daca vei dori sa te muti pe domeniu propriu, ai suportul meu neconditionat

 14. diacritica Says:

  Numele de domeniu .ro îl am de un an deja. Mi-a fost lene până şi să-l direcţionez încoa’, în ciuda insistenţelor aciddului. 🙂

  Mulţumesc, dau de veste în caz că.

 15. Italianul Says:

  Felicitari destul de sincere. Eu ti-am gasit blogul cautand o chestiune de limba care ma punea putin in dificultate. In sensul ca eram nesigur asupra corectitudinii. Felicitari si pentru ambitia pe care o ai sa scrii mereu cu diacritice :))

 16. diacritica Says:

  Nu-i ambiţie, e reflex. Şi oricum nu-s diacriticele corecte, cum ar zice cineva. 🙂
  Da’ mulţumesc.

 17. Tudor Says:

  Felicitari. Chiar daca postez cam rar pe aici, sa stii ca trec destul de des

 18. diacritica Says:

  Mulţumesc.

 19. Teamadetrepte Says:

  Felicitări şi la mai mulţi! Urmărim în continuare cu interes.
  O mutare pe domeniul propriu ar fi totuşi bună, permite şi plasarea de reclame. Îmi imaginez ce reclame interesante ar fi pe Diacritica. Mie mi-ar plăcea de pildă să-mi cumpăr un laptop cu tastatură românească (fizică, nu şmecherii virtuale prin Windows), dar habar n-am de unde. Nici nu ştiu dacă există aşa ceva. C’est vraiment trop injuste.

 20. diacritica Says:

  permite şi plasarea de reclame.

  Blogul ăsta nu are şi nu va avea în veci publicitate, indiferent de domeniu.

  laptop cu tastatură românească (fizică, nu şmecherii virtuale prin Windows), dar habar n-am de unde

  Există, eu scriu acum pe un Toshiba cu Win7, cu tastatură fizică RO standard, aia cu țâțe cu virgulițe.

 21. Adrian Says:

  Felcitări!
  Te-ai făcut mare şi-ţi urez să creşti în continuare!

 22. diacritica Says:

  Azi chiar deosebit de mare. Mulţumesc.

 23. Horia Gârbea Says:

  Felicitări și la mai multe/mulți postări/vizite/fani!
  Puteți adopta fără teamă ca deviză definiția gazetăriei după ILC: cinste și gramatică. Azi lucruri tot mai rare pe la noi.

 24. geefo Says:

  Daca acest blog este un blog de discutii si dezbateri inseamna ca deja axa N-S s-a inversat si eu n-am prins de veste. 🙂
  Altfel, doar uraturi de bine!

 25. diacritica Says:

  Este, dar nu pentru căţei.

 26. geefo Says:

  :)) Bine, sa nu uiti sa stropesti coronita periodic, o sa fie la fel de proaspata ca in ziua primirii premiului.

 27. diacritica Says:

  Succesu’, dragii mei, e va să zică atunci când articolul despre progresu’ odraslei dumitale ajunge să circule pe mail, precum ppt-urile gingaş-filosofice.

 28. geefo Says:

  O fi! Deci, aia care „compun” ppt-urile sint si ei de succes, nu? Dar Mircea Badea si zoso, n-or fi si astia de succes? 🙂

 29. diacritica Says:

  Oho, şi încă cum! Succes la public, va să zică. Acu’, na, succesu’ la public nu zice nimica despre publicul însuşi. Poţi să bagi mâna-n foc că publicu’ lu’ MB nu-i format din Pleşu&co?

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat: