Cum e când te copiază un ziar

Nasol e.

zisesem că mi-au tot copiat D’ale şcoalei: de ce mi se rupe de progresul odraslei dumitale. După blogurile şi forumurile de rigoare, azi şi primul ziar care-l copiază mutilează: Viaţa liberă, din Galaţi. Cu mânuţa unei ziariste (?) pre nume Roxana Artene Penciu. Care undeva prin comentarii dă nişte explicaţiuni jenante, însă nici până la ora la care scriu n-a catadicsit să specifice sursa, deşi cineva i-a atras atenţia şi i-a dat linku’ mură-n gură încă de-acu’ 4 ceasuri.

Mi-e nespus de silă.

_______________________________

Vezi şi:
Roxana Artene Penciu şi “Viaţa liberă” din Galaţi te fac celebru!
_______________________________

Etichete: , ,

9 răspunsuri to “Cum e când te copiază un ziar”

 1. siginutz Says:

  gigele nu fii dur.. si imitarea e o forma de invatare.. undeva intre 1-6 ani.

 2. diacritica Says:

  Ia de imită tu niţel d’aci:
  https://diacritica.wordpress.com/2009/01/02/fi-fii-cand-se-scrie-fi-cu-2-i/

 3. Richard Says:

  Hehe. Tocmai ce il injur si eu pe un smanglitor.

 4. Anca Says:

  Pana la urma a adaugat o nota explicativa… In sfarsit, jurnalism romanesc facut din comentarii nesemnate, neverificate si publicate…

 5. diacritica Says:

  https://diacritica.wordpress.com/2011/02/22/roxana-artene-penciu-si-viata-libera-din-galati-te-fac-celebru/

 6. joedoe Says:

  poate ca aşa se face presa scrisă în ziua de azi, sau poate că asta practică curentă la ziarul cu pricina: cauţi pe gugăl ceva mişto şi transferi în ziar. dacă se prinde autoru’ şi strâmbă din nas, n-are decât; las’ că-i trece! 😉

 7. Anca Says:

  Mda, frumos limbajul „doamnei”

 8. doina Says:

  Chestia e, ca textul copiat de d-na „jurnalist” nu era pe gugal sau pe vre-un blog, ci era scris pur si simplu chiar in ziarul cu pricina, in „VIATA LIBERA” , iar textul nu era vre-un articol , ci era un comentariu al unei cititoare la un articol al ziarului.. culmea ironiei. !!! cred ca dumneaei merge pe principul: multi vad putin cunosc, o fi stiind dinsa ca memoria noastra e din ce in ce mai scurta, fapt pt care nu ne vom mai aminti ce-am citit acum cateva zile in urma!!
  scabros!

 9. Yuki Says:

  pai bine mai, diacritico, tu nu stii ca daca doare se uita doamana jurnalist in blogul tau iti creste traficul de 100 de ori!! cum adica tu, o neica nimeni, nu esti recunoscatoare ca maria sa, jurnalista cu scoala ( cred), care stie cu ce se mananca presa zi de zi, si cat de grea e meseria asta, s-a coborat pana la nivelul tau si ti-a ‘imprumutat’ cuvintele; ca doar cuvintele sunt ale tuturor, se gasesc in dictionar.
  pfff!!

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat: