Cum e când te copiază un ziar

Nasol e.

zisesem că mi-au tot copiat D’ale şcoalei: de ce mi se rupe de progresul odraslei dumitale. După blogurile şi forumurile de rigoare, azi şi primul ziar care-l copiază mutilează: Viaţa liberă, din Galaţi. Cu mânuţa unei ziariste (?) pre nume Roxana Artene Penciu. Care undeva prin comentarii dă nişte explicaţiuni jenante, însă nici până la ora la care scriu n-a catadicsit să specifice sursa, deşi cineva i-a atras atenţia şi i-a dat linku’ mură-n gură încă de-acu’ 4 ceasuri.

Mi-e nespus de silă.

_______________________________

Vezi şi:
Roxana Artene Penciu şi “Viaţa liberă” din Galaţi te fac celebru!
_______________________________

9 gânduri despre „Cum e când te copiază un ziar

  1. Pana la urma a adaugat o nota explicativa… In sfarsit, jurnalism romanesc facut din comentarii nesemnate, neverificate si publicate…

  2. poate ca aşa se face presa scrisă în ziua de azi, sau poate că asta practică curentă la ziarul cu pricina: cauţi pe gugăl ceva mişto şi transferi în ziar. dacă se prinde autoru’ şi strâmbă din nas, n-are decât; las’ că-i trece! 😉

  3. Chestia e, ca textul copiat de d-na „jurnalist” nu era pe gugal sau pe vre-un blog, ci era scris pur si simplu chiar in ziarul cu pricina, in „VIATA LIBERA” , iar textul nu era vre-un articol , ci era un comentariu al unei cititoare la un articol al ziarului.. culmea ironiei. !!! cred ca dumneaei merge pe principul: multi vad putin cunosc, o fi stiind dinsa ca memoria noastra e din ce in ce mai scurta, fapt pt care nu ne vom mai aminti ce-am citit acum cateva zile in urma!!
    scabros!

  4. pai bine mai, diacritico, tu nu stii ca daca doare se uita doamana jurnalist in blogul tau iti creste traficul de 100 de ori!! cum adica tu, o neica nimeni, nu esti recunoscatoare ca maria sa, jurnalista cu scoala ( cred), care stie cu ce se mananca presa zi de zi, si cat de grea e meseria asta, s-a coborat pana la nivelul tau si ti-a ‘imprumutat’ cuvintele; ca doar cuvintele sunt ale tuturor, se gasesc in dictionar.
    pfff!!

Comentariile nu închise.