Bloguri cel mai foarte super tari

ziceam că atunci când Horia Gârbea te nominalizează drept cel mai bun blog de discuţii/dezbateri, va să zică c-ai luat premiu-ntâi cu coroniţă.
Între timp s-a lăsat şi cu premiu oficial „Blog de blog”.
Mulţumesc.

17 gânduri despre „Bloguri cel mai foarte super tari

  1. Ce bine imi pare ca am Diacritica linkata in blogroll in blogul meu ! La inceput eu am venit aici mai mult pentru gramatica ca ma interesa sa invat mai mult, plus ca mi-a placut la nebunie si cartea aia cu Shoots and Leaves, nu mai tin minte titlul exact, care e tot despre gramatica, explicata funny si frumos si util in acelasi timp, un pic la fel ca pe Diacritica. Dar uite ca acum, datorita linkurilor de mai sus, am gasit si linkul ala catre Horia Garbea, care stiam ca e scriitor dar nu stiam ca avea blog, si am avut si eu in sfarsit astfel ocazia sa ii pun o intrebare care ma framanta pe mine de ceva timp in legatura cu scriitori si blogeri romani. Sper sa imi raspunda, nu stiu totusi daca o sa aiba interes si timp sa o faca, deoarece el este chiar scriitor serios profesionist, nu stiu daca are timp sa raspunda la intrebari din astea venite din public care or mai fi si prostesti pe deasupra din punctul lui de vedere. Dar oricum, m-am bucurat ca am gasit linkul de sus pe Diacritica ! Multumesc, Diacritica !

  2. Yikes ! Va rog , toti, disregard avatarul de mai sus, am gresit si am pus o adresa veche de e-mail legata de avatarul respectiv. De mult am trecut de faza aia. Deci disregard total, puneti-va patch de pirat pe ochiul din dreapta daca e imposibil de evitat. Nu ma reprezinta (avatarul) ba chiar de loc. Credeam ca o sa iasa ala cu ursuletul polar, ala imi place mie cel mai mult.

  3. Felicitari tie, ca ne inciti, si noua, tuturor celor care venim pe blogul tau si purtam discutiile si dezbaterile !

Comentariile nu închise.