Link exchange

Urăsc conceptul, urăsc cererile de. În special pe cele care-ncep cu „am citit blogul dumneavoastra si e foarte dragut”.

44 de gânduri despre „Link exchange

 1. Vam citit blogul,,,,,nați avea sămi da-ți linkul ca vil dau și eu

 2. Off topic -Fac eu drăcarii sau așa e toata lumea? Tot timpul comentrariul meu e în așteptare ?

 3. Bună, sunt jurnalist şi scriu un articol despre cum a ajuns „decât” să fie folosit greşit. Aş vrea să vorbim despre cum vezi tu problema asta. Te rog să îmi dai date de contact dacă ţi se pare interesant subiectul. Ai adresa mea de email în formularul de înregistrare.
  Mulţumesc.

 4. scriu un articol despre cum a ajuns “decât” să fie folosit greşit. Aş vrea să vorbim despre cum vezi tu problema asta.

  Păi io de un’ să ştiu cum a ajuns să?… Io-l folosesc cum trebe. Ia de-i întreabă pe ăia de-l folosesc aiurea. Sau, pentru păreri competente, la institutul de lingvistică.

 5. Decat e vechi tare, stiu eu pe cineva din Giurgiu care il folosea asa inca din 1995, gen decat o tigara mai mi-a ramas. E ceva raspandit in sudul Romaniei, de multa multa vreme.

 6. Se poate răspunde cu un text de genul „vezi că te penalizează Google dacă faci schimb de linkuri”, să vezi cum se sperie, hi-hi… Sau cu un articol precum http://www.tudi.ro/seo/link-exchange-ca-tehnica-de-link-building.
  Pe mine mă amuză să-mi precizez meseria, mai ales când dumnealor îmi vorbesc de PageRank şi beneficiile nemăsurate pe care mi le poate aduce. Când le răspund cu „specialist SEO” în semnătură brusc nu mai primesc nimic de la ei. 🙂

 7. Asta e tema articolului, nu întrebarea pentru tine. 🙂 Dar dacă nu te intereseaza, e ok. Muţumesc oricum.

 8. Aha. Că tema articolului fiind despre „decât”, întrebarea pentru mine ar fi fost să fie diferită. Eventual despre „doar”.
  Ghinion.

 9. Eu nu ii intreb sa-mi dea voie la toti cei pe care ii linkez la blogul meu, pe unii ii iau si fortat cu arcanul, la altii le dau pur si simplu link fara sa ii intreb nimic (ca de exemplu blogul de fata), dar celor pe care ii admir sau ii respect mai mult sau fata de care am sentimente deosebite tind sa le cer voie sa ii racolez sau sa ii angajez, sau sa ocupe una din relatiile de ekteskap, partnerskap sau samboerskap existente legal in Norvegia, de obicei in public, ca asa e frumos si romantic.

  NB: ekteskap= casatorie intre 2 hetrosexuali, partnerskap= casatorie intre 2 homosexuali, cu dreptuir perfect echivalente cu primii din ianuarie 2009, samboerskap= concubinaj ofial legal cu anumite drepturi legate mai ales de partaj si de mostenire, forma cea mai preferata si des intalnita in Scandinavia atat printre hetrosexuali si homosexuali, insa nu si pentru mine. Eu prefer partnerskapul.

 10. Sorry pentru typos, dar sunt emotionat. Tocmai am propus cuiva sa formeze un partnerskap cu mine si astept raspuns de la el.

 11. Yo Di, how about „will you marry me?”..;)) BTW, nici eu nu ma bag la link icsceingiuri….dar pe tine te am in blog roll….esti singura… te mai citesc din cand in cand …sayonara…

 12. Am citit blogul dumneavoastră şi e foarte drăguţ! Încă-l mai citesc! 😀

 13. Mai oameni buni, dupa ce citii eu comentariile voastre am inceput sa ma intreb daca nu cumva oi fi inteles eu gresit regulile de buna-cuviinta din blogosfera.
  Eu intelesesem cam asa: atunci cand (din indiferent ce motive) intentionezi sa citesti regulat – si sa recomanzi si cititorilor blogului tau sa citeasca – un anumit blog (pt ca iti place cum scrie, sau ce subiecte abordeaza, sau cum trateaza acele subiecte, sau constati ca aveti gusturi oarecum similare (sau – dimpotriva – opuse) in privinta muzicii, sau fotografiei, etc, sau daca il consideri valoros ca sursa de informatii (mai ales pt blogurile de nisa, cum este acesta, sau cele sportive, sau culinare, sau cu tutoriale despre operare PC si/sau realitatea virtuala, etc) sau din orice alte motive), ii treci frumusel adresa in blogroll si, ca orice internaut civilizat si politicos, il instiintezi pe posesorul blogului despre acest lucru printr-un comentariu pe blogul acestuia, la o rubrica/pagina care pare mai adecvata acestui scop (sau eventual la articolul curent), cu link spre propriul blog pt ca acesta (proprietarul respectivului blog, adica) sa poata (daca vrea) sa ia cunostinta despre existenta si continutul blogului unui cititor al sau care il pretuieste si pt ca eventual sa poata sa decida – daca ASA gaseste de cuviinta – sa-i treaca SI EL blogul in propriul blogroll.
  Incuviintarea nu consider ca este necesar a-i fi ceruta: atata timp cat posesorul blogului a facut blogul public, nu l-a tinut privat, si – MAI mult decat atata – a oferit cititorilor sai SI posibilitatea de a se abona la postarile sale (pe INDIFERENT CE cale), poate fi considerat ca acceptul sau este prezumat, trecerea in blogroll nefiind decat o alta forma (publica) de abonare.
  Ma insel?

 14. Atunci facem altfel, daca nu iti place asa „am citit blogul dumneavoastra si e foarte dragut”, atunci asa „Fa, faci link iexchange” ?

 15. Nu-i nevoie, sincer.
  Stiu ca am mult de invatat cand vine vorba de scris si vorbit, dar invat… de aceea si citesc acest blog.
  Voi cei care sunteti cunoscuti in blogosfera si nu numai, deveniti umpic aroganti fata de cei care sunt incepatori sau necunoscatori.
  Ce am scris mai sus, a fost un lucru urat din partea mea. Dar sigur asa ti-am atras atentia, si asa am ajuns unde vroiam… sa iti atrag atentia, fata de acele mici arogante.

  Citesc blogul de mult timp, si te felicit pentru ceea ce faci.
  Daca acest blog doreste sa fie unul educativ, atunci hai sa-i ajutam si pe cei care sunt mai incepatori.
  Posibil ca si in acest comentariu sa am foarte multe greseli de punctuatie, sau chiar gramaticale, dar invat.

  Succes, multumesc pentru atentia acordata.

 16. Sunt arogantă, desigur. Ca-n viaţa mea de toate zilele: nu mă bat pe burtă cu toţi Pătrăţeii care se bagă-n seamă cu mine.

  Am fost şi eu începătoare, îs abia doi ani de-atunci. Un lucru e sigur: n-am devenit „cunoscută în blogosferă” cerând linkuri. Blogul ăsta a ajuns unde e datorită conţinutului. Atât. Ceea ce îmi dă dreptul să fiu cât de arogantă vreau eu. În special cu Pătrăţelul care n-are conţinut, da’ vrea link de la un blog ajuns în top datorită multelor ore de muncă investite în el.

  În rest, scumpul mieu, spre binele tău sper că ortografia pe care o explic aici o pricepi mai bine decât articolul de faţă.

 17. Multumesc, aflasem deja CE este link-exchange-ul – dar eu in comentariu ma referisem nu direct la subiectul articolului, ci (din comentarii, dupa cum precizasem la inceput) la „Eu nu ii intreb sa-mi dea voie la toti cei pe care ii linkez la blogul meu, pe unii ii iau si fortat cu arcanul…” si la „Că-ți place că nu-ți place, la mine ești la loc de cinste”. Ei par sa fie de acord intre ei ca in principiu, in teorie, ar putea fi necesara un fel de aprobare a posesorului pt a-ti fi ingaduit sa inserezi blogul sau in propriul blogroll, or eu stiam ca nici vorba sa fie asa – chiar si instiintarea posesorului blogului stiam ca este nu o obligatie ci doar un frumos si civilizat gest de curtoazie.

 18. Păi nu-i nevoie să înştiinţezi pe nimeni. Aşa cum eu nu scriu mail la EVZ ca să-i înştiinţez că-i citesc. 🙂 Şi nu înştiinţez în acest sens nici pe autorii blogurilor pe care le citesc în Google Reader. De multe ori linkul din homepage (blogroll) e semnalat prin clic – îl vezi la „referrers”, lista celor care-ţi trimit cititori, şi nu e nevoie nici de mail, de nimic. Dacă omul dup-aia vine pe blogul/saitul meu, are răbdare să citească şi îi place, mă pune şi el în blogroll. Dacă nu, nu.
  Chestia cu „schimb de linkuri” mi se pare în sine o aberaţie, şi cu atât mai mult când celălalt nu are practic nimic de oferit (nici conţinut, nici trafic, nici poziţie ridicată în zelist şi alte chestii de-astea pentru care se agită lumea pe net).

 19. Ca tot mi-ai citit blogu, cate greseli ai gasit?

  Cum ziceam, sper că din explicaţiunile ortografice pricepi mai mult decât pricepi din replicile mele.

 20. Poate ca „celalalt” este „la inceput de drum”, si cauta o incurajare pt a continua sa scrie. Nu este obligatoriu s-o obtina de la dumneata (sau de la vreun anumit alt blog).

  neK: Felicitari daca scrii fara greseli (scuze, deocamdata n-am timpul si energia necesare ca sa „te vizitez” pt a ma convinge „de visu”), dar acest fapt in sine nu reprezinta un argument suficient nici macar pt ca cineva sa te citeasca sporadic, cu atat mai putin sa te si treaca in blogroll (ceea ce constituie subiectul prezentului articol): poti sa scrii fara greseli chiar si lucruri anoste (sau – mai bland – lucruri – chiar si interesante dar care nu apartin domeniilor de interes al unei anumite persoane (in acest caz – autorului unui blog). Spre exemplu, MIE nu-mi place subiectul „fotbal”, astfel incat – oricat de corect, si oricat de documentat si cu oricat de mult talent si pe subiecte oricat de bine alese si de interesante pt restul amatorilor acestui sport ai scrie – pe mine nu m-ai putea castiga de cititor daca blogul dumitale este pe ACEASTA tema.

 21. Poate ca “celalalt” este “la inceput de drum”, si cauta o incurajare pt a continua sa scrie.

  Nţ. Caută rating, poziţii în topuri etc. Care să le aducă trafic, care să le aducă bani din publicitate pe blog.
  Blogul nu-i vreun maraton, ca să ai nevoie de încurajări de pe margine ca să nu abandonezi şi să-l duci pân’ la capăt. Blogul îl faci câtă vreme îţi place să-l faci. Când ai nevoie de încurajări ca să scrii, e momentul să te laşi de el. Sau să nu te apuci de.

 22. Oare DE AIA nu m-o fi indemnand pe mine inima sa-mi fac un blog propriu? 😕 ( 😀 )

 23. „fac”…nu mai intru aici sa cetesc nimika…vad ca lady D nu vrea sa iesim la o cafea….eu pt. asta intru …in petit la lady D…I dont care about the rules and „shite”, just wanna date with lady D…;)

 24. ca era sa uit….sa nu ma ma tii la usa in asteptare pana-mi apare mesaju…we are friends, already, arent we? BTW, ai un blogusor foarte dragut…do you want an exchange? on a second thouht, I am not here for exchange…just wanna ask you out to grab a cup of coffee…and I dont take No for an answer…we can talk about grammar over a cup of coffee…I am tired of virtual shit….mk? Tx, duddette…;

 25. Uite ca p-asta cu rating-ul nu o stiam…adica daca te linkuiesti cu alti tovarsi iti creste implicit si ratingul? BTW, eu habar nu am cum se face link exchange, cause I dont care…I just write for fun, not for fing ratings….as far as rating goes, mi si falfaie…;)

 26. bine ca mea adus aminte veme: sa nu cumva sa raspunzi la un request de link exchange cu „nu mersi ca num place blogu tau” ca esti mincat[ă]…

 27. hei nenea un exchange ceva? 😀 daca nu faci….iti fac acatiste la biserica :)) [ PS : sa moara gogaie de nu`ti fac :)) ]

Comentariile nu închise.