Ce este diacritica?

Lingvist la „Iorgu Iordan”, muncitoare la DEX.

It made my day, după ce toată ziulica am bântuit printre integratori de soft şi legislaţie despre crotaliile pentru bovine, caprine, ovine şi suine (porci, cum mi-a scris între paranteze domnu’, grijuliu că poate nu ştiu).

_________________

Cine este diacritica?
Sexu’ diacriticii

Etichete:

5 răspunsuri to “Ce este diacritica?”

 1. corso Says:

  Dar te-ai ofticat rau bag seama 🙂 Revazand dialogul nostru la rece, remarc ca principala problema ar fi perceptia diferita asupra a ceea ce inseamna ” hai sa corectam Dexul”.
  A sustine infiintarea unei rubrici unde sa semnalam greselile din Dex, cele evidente, omisiunile ( sunt multe din vocabularul uzual), sau a discuta in contradictoriu anumite cuvinte, ti se pareo incercare de ” substituire a lexicografilor”?

 2. diacritica Says:

  Bag de seamă că insişti să ne demonstrezi că nu pricepuşi nimic din ce-ţi spusei.

 3. drcraciun Says:

  Eu vreau doar sa multumesc inca o data sus si tare si serios si sincer in public Diacriticii, deoarece pe acest blog am reusit si eu sa imi gasesc un psihoterapist pentru mine personal, de care recunosc ca aveam nevoie de ceva vreme deoarece ma aflu sub conditii de stres de cand incerc sa ma adaptez la noua mea viata si la noua mea limba de folosit in mod curent in Norvegia.

 4. diacritica Says:

  Să creşti mare! 😀

 5. corso Says:

  Ok, asa o fi cum zici tu. Iertare daca te-am smintit.

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat: