Ochelari

Mă duc mâine să-i probez.
Sper c-or să-mi şadă, că tare-mi plac!

Etichete:

16 răspunsuri to “Ochelari”

 1. Fleur Says:

  Nu te-aş sfătui. Îs cam grei. Şi puţin mov… 🙂

 2. diacritica Says:

  Well, în lipsă de rame roşii… 🙂

 3. catwoman Says:

  is frumosi, asa un pic mov 🙂 dar, ca veche purtatoare de ochelari, nici eu nu te-as sfatui, sunt grei 😦 incearca mai bine niste rame subtiri de metal, din alea pe jumatate, exista tot mov 🙂

 4. diacritica Says:

  Port ochelari de 26 de ani. Cred că ştiu deja ce vreau şi ce nu vreau în materie de, ce-mi place şi ce nu, ce pot purta şi ce nu, ce mi-e greu pe nas şi ce nu, ce se potriveşte cu dioptriile mele şi ce nu.
  Dacă voiam rame subţiri de metal, în poza de mai sus ar fi fost o ramă subţire de metal.

 5. joedoe Says:

  Mie-mi par a fi gen Monica Lovinescu, căreia îi copiezi şi stilul scriitoricesc. Îndrăznesc o bănuială: cumva ai simţit afinităţi cu distinsa doamnă, pe care ulterior ai luat-o şi ca model întrucâtva?

 6. diacritica Says:

  Ăăăă nu. Am citit foarte puţină Monica Lovinescu, puţin probabil să-mi influenţat stilul de a scrie. Plus că io nu „scriu”.
  Ochelarii i-am ochit pen’ că-mi păreau şic şi ieşitori în evidenţă. 🙂

 7. joedoe Says:

  Nici M. L. nu a scris literatură (decât infim), sacrificându-şi eventualul talent scriitoricesc altor scopuri, după cum mulţi ştim. Stilul de care vorbeam este cel regăsit în jurnalul său, adică tot un fel de blog. 😉
  Dacă vei citi jurnalul său dintre anii 1980 şi 2000, vei recunoaşte poate similitudinile stilistice de care vorbeam. Oricum, totul a pornit de la ochelarii cu rame groase pe care i-ai ales şi care m-au dus cu gândul la comparaţia asta.
  Apropo, că aduseşi vorba, toţi blogării „scriu”, cu mai mult sau mai puţin talent. Că nu au patalama de scriitori e un aspect secundar, după umila mea părere. After all, talentul e relativ şi subiectiv, adesea chestie de gust şi afinităţi. Iar tu, aici, că vrei sau nu să recunoşti, ai inclus uneori şi postări străbătute de acel fior scriitoricesc pe care-l negi.

 8. diacritica Says:

  Io nu „scriu” în sensul că nu mă pun pe scris. Non so se mi spiego… Io aicea vorbesc, sau ceva de genu’. Dacă e să dăşchid wordu’ ca să „scriu”, nu iese nimic. Sau iese vreo vomă. Nu mai zic de scris pe vreo foaie în carne şi oase…
  N-am scris nimic în vieaţa mea, decât numa’ doar vreo 5 poezici cu totu’, d’alea cu frunze căzânde, şi cred că şi vreo două tentative de eseuri, pe la 16-17 ani. Şi am aruncat agenda cu pricina (păcat, ar fi fost funny acuma să le citesc. 🙂 )

 9. VictorCh Says:

  Cu permisiunea dumitale, diacritico (ba chiar si fara ea), si eu sunt de parere ca joedoe are dreptate oarecum (intrucatva): ai pe-aici cateva articole (mai ales alea in care-ti „versi paraponu’ „) care mustesc de talent literar de sta pisicu’-‘n coada. (DE CE crezi ca sunt asa de impresionante „putirintele scolii” de nu mai scapi de comentarii – fiindca-s scrise in stil sec?)
  Faptul ca dumneata nu te crezi / nu te recunosti a fi scriitoare tine de o optiune personala constienta, talentul in cauza este nativ – si il ai fie ca vrei, fie ca nu, si indiferent daca il folosesti sau nu. (Pana si o buna parte din umorul dumitale TOT de domeniul talentului literar apartine. Parerea mea!)

 10. niku_elektriku Says:

  vai de mineeee!
  sint moff?!

 11. jonelip Says:

  frumoase rame.
  dupa ce m-am chinuit vreo 8 luni cu niste ochelari „moderni” (rame din sarme, lentile nu stiu de care si un purcoi de bani) am revenit la ramele din plastic.
  pacat ca nu am gasit si lentile din sticla.
  si pe lista mea e trecuta si rama rosie.

 12. diacritica Says:

  Mda. Din păcate nu-mi şed bine.

 13. jonelip Says:

  firar sa fie.
  eu am facut altceva.
  cineva mi-a comandat ochelarii conform retetei. am lasat la noroc modelul ramei. initial vroiam alt model. dar dupa ce mi-am facut poza cu rama adusa si o poza cu rama dorita mi-am dat seama ca chiar ma prindea rama mea. se incadra muuuult mai bine cu forma fetei.
  (dar tot am rugat sa imi faca si cu rama aia 😀 pentru ca erau rosie si piticul meu de pe creier o vrea)
  concluzia e ca fa-ti o poza cu rama de mai sus.s-ar putea ca perceptia ta sa te insele si e pacat ca e rama faina.

 14. diacritica Says:

  Nţ. E mică, deşi din poză n-ai zice. Strânge pe tâmple.

 15. joedoe Says:

  înseamnă că ai capu’ mare! :))

 16. diacritica Says:

  Desigur. Credeam că-i evident.

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat: