Ziarism

De vreo 2 zile-ncoace îmi tot pică ochii pe articole despre nunta lu’ William&Kate. Detalii cât încape, da’ nimeni nu-mi zice şi mie, cetitor prost şi neinteresat, când e, frate, nunta aia.
Bomboana de pe colivă, azi. EVZ, Alexandra-Livia Dordea. Am aflat în detaliu programul, pe minute şi secunde, numa’ ziua nu.

Asta-i cumva din categoria Iri&Moni, toată lumea bună ştie, numa’ peizanii nu?!

Anunțuri

Etichete: , ,

7 răspunsuri to “Ziarism”

 1. Lucia Says:

  29 Aprilie. 🙂

 2. VictorCh Says:

  Habar n-am de nimic despre acest subiect (personajele nu-mi sunt – mie direct – nimic – nu rude, nu prieteni, nu personalitati care sa-mi influenteze viata, nimic – iar de actualitatea mondena nu-mi pasa nici cat negru sub unghie), da’ presupun ca situatia este oarecum similara cu cea a editorului care cu ocazia aniversarii editurii sale hotaraste sa scoata prima carte din lume fara greseli de tipar; angajeaza cei mai buni corectori (MULT mai multi decat ar fi fost necesari), face verificari si filtre succesive ca sa nu scape ceva, si cartea rezulta intr-adevar fara nici o greseala de tipar in text – singura greseala (MARE) era clar vizibila IN TITLUL DE PE COPERTA!
  Cam asa pare a fi situatia (conform afirmatiilor dumitale) si aici: sunt comunicate toate detaliile, mai putin esentialul…

 3. joedoe Says:

  asta seamănă leit cu articolul ăsta din Gazeta Sporturilor: Itxaco s-a calificat în finală, după ce în tur a bătut cu 26-21, etc etc, însă nicăieri nu spune scorul de azi!!!
  http://www.gsp.ro/sporturi/handbal/dupa-ce-a-eliminat-o-pe-oltchim-din-grupe-itxako-in-finala-ligii-236726.html

 4. nikuelektriku Says:

  noo ne pasa?

 5. klaus Says:

  JOEDOE, incearca sa te mai uiti o data la articolul ala. Daca nu vezi scorul nici acum, ti-l zic eu.

 6. Iulia Says:

  Da, 29 aprilie cand in Marea Britanie este aproape sarbatoare nationala (nu ca s-ar declara ei o singura natie) si se inchid multe (inclusiv universitatile:). Dar voi nu v-ati saturat de subiectul asta?

 7. diacritica Says:

  Dar voi nu v-ati saturat de subiectul asta?

  Ăăă?
  Ce-are sula subiectului ăluia cu prefectura articolului de mai sus, care se referă la modu’ de-a face ziarism de informare?

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: