Paul Dicu, erou Discovery

10 eroi, 10 documentare de văzut, unul singur de votat. Eu sper să-l votaţi pe Paul. E un erou, că de la Marathon des Sables s-a-ntors întreg. Genunchiul şi l-a stâlcit dup-aia, pe la Tulcea. Că şoselele româneşti îs mai periculoase decât deşertul.

http://apps.facebook.com/discoveryheroes/etape.php

 

(Salutări de la Tuşnad! 😀 )

 

Publicitate

8 gânduri despre „Paul Dicu, erou Discovery

 1. si io care credeam ca esti la sovata, unde face (o facut) niku armata!

  unde se voteaza?

 2. Mersi ca ne-ai anuntat despre acest concurs, Diacritica. Eu tocmai l-am votat pe Cemortan. Nu stiu daca este cineva curios de ce, asa ca nu o sa creez un post lung si plictisitor explicand prea pe larg. Are de a face cu alocare de resurse pe proiecte de viitor la organizatiile care trebuie sustinute, ca sunt totusi vitale, si fiind fie mici NGO’uri fie bugetare, sunt totusi mai sarace decat ailalti, inclusiv DICU-100, (pe care il felicit inca o data si ii transmit ca este o inspiratie pt. mine personal), care pot primi oricand sponzorizari grase de la alte case mai mari.

 3. P.S.
  1. DICU-100 continua sa fie o inspiratie personala pt. mine; mi-am cumparat si o brichetat care sa imi aduca aminte de el;
  2. alegerea mea e pe princioiul pe care functioneaza si Fundatia Bill si Melinda Gates.

 4. P.P.S. Diacritica, imi datorezi 750 GBP (lire sterline) deoarece am comentat pe blogul tau, facandu-ti astfel reclama si inalatandu-ti rankul pe Google, mai ales prin alaturarea cuvintelor nume proprii „Bill si Melinda Gates.” (le-am facut reclama si fundatiei lor, bineinteles, insa eu cu ei am o relatie cu adevarat speciala, asa ca ei nu imi datoreaza nici un ban).

  Pt. fine-print re. cum sa ma platesti si care sunt termenii si conditiile de plata, vezi: http://eucraciun.blogspot.com/2011/05/bill-for-united-states-dod.html

Comentariile nu închise.