Cu forme

– Copii, ce forme cunoaştem noi?
– Subţirimea şi grosimea, doamna!!

Mă duc să mă dau pe Unica, din lipsă de chef de activităţi lucrative. Nimeresc peste:

Oaaa, zic, dacă-i paralelipipedic, spre-un exemplu, oare cum…? Ia să vedem, că n-am pomenit, deci nu ştiu.
Şi când colo era vorba de dânsa în formă de gros

şi de dânsa în formă de subţire.

(Şi de dânsa în formă de curbă, mă rog.)

Stela Moisescu, Steluţă, nu ieşi tu la tablă să ne desenezi o grosime şi o subţirime? Nu, nu o grosime în formă de penis. O grosime pur şi simplu. Ca pătratu’, aşa.

http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/pozitii-sexuale-in-functie-de-forma-penisului-12168.html

Etichete: , ,

8 răspunsuri to “Cu forme”

 1. Marco Polo Says:

  Numai ce discutaram, cu cateva postari mai in urma, despre…. „masuri”, „marimi”, „grosimi” si…”talii”….Iata ca in viata ne lovim uneori si de criteriul „formei”….CU FOND, nu….fara ! As fi vrut sa aflu din articol (pe baza de…sondaje !) care-i ponderea in preferintele partenerelor, daca ele prefera „en gros” sau ….”en detail”….:)))

 2. dada Says:

  :))))))) da,si creierul ei are o forma goala!

 3. Adele Says:

  cum e posibil asa ceva? :))))) dumnezeule, razi cu lacrimi daca citesti!

 4. Luke Says:

  Oare nu confunzi forma cu figura geometrica? Io nu cred ca-s chiar sinonime.
  De pe dexonline (evident cu trimiteri la surse)
  ♦ (Geom., Fiz., Tehn.) Aspectul unei figuri în care nu se ține seamă de mărimea ei.
  2. Înfățișare, aspect (extern), contur, siluetă.
  5. Fel, chip, mod.

  1) Expresie exterioară determinată de un anumit conținut. 2) Aspect exterior al unui obiect. ~ sferică.

 5. diacritica Says:

  Oare nu te bagi în seamă d’aiurea?

  2) Aspect exterior al unui obiect. ~ sferică.

  Sferică, appunto. De la sferă, care-i o formă pe care o poţi desena. La-ntrebarea „ce formă are masa?” nu poţi să răspunzi „e groasă” sau „e subţire”. Tuta care-a produs articolul asta face: defineşte forma din titlu prin grosime (gros/subţire). Care, măsurabilă fiind, e o dimensiune. Forma e o formă, indiferent că figură geometrică au ba şi independent de mărimi, cum zice chiar în definiţia de-o citaşi – oamenii, spre-un exemplu, au în general aceeaşi formă, chiar dacă dimensiunile lor diferă. Iar penisurile lor, dragul mieu, din câte ştiu eu au şi ele cam aceeaşi formă (definibilă geometric, dacă-ţi pui mintea; inclusiv forma omului e o combinaţie de figuri geometrice). Ce diferă îs dimensiunile – lungimea şi grosimea. Că de-asta frământarea fundamentală e „dimensiunea contează?”, iară nu „forma contează?”.

 6. Luke Says:

  Io inteleg ca gros/subtire sunt niste caracteristici de obicei cand facem referire la dimensiuni. Atentie totusi, subtire nu este o dimensiune cum reiese din ce spui tu, grosimea este si poate fi generic groasa sau subtire.
  De la sfera->~ sferica, de la lung->~ lunguiata (sau nu e corect nici asta?) acum cu gros sau subtiere nu stiu daca exista un sufix in felul asta asa ca eu as accepta lung(a)/subtire
  Acum cu masa e mai complicat cu toate ca poti transmite multa informatie relevanta daca spui inalta/joasa. Dar sa zicem banana…poti zice despre un obiect ca are forma de banana, nu? La care interlocutorul sa zicem iti arata o banana si te intreaba ca asta. Tu raspunzi: nu, obiectul_de_care vorbim are o forma mai curbata de cat asta. Forma curbata e corect ca nici asta nu o poti desena?

 7. diacritica Says:

  Forma curbata e corect ca nici asta nu o poti desena?

  Scumpul mieu, eu pot desena o curbă. Pot desena și forma-de-banană. Pot desena și forma-de-penis. Nu pot desena forma groasă / grosuță, de la grosime, nici forma lungă / lunguiață, de la lungime, nici forma lată / lătăreață, de la lățime, nici forma voluminoasă, de la volum. Deși pot desena forma sferică, de la sferă, forma pătrată, de la pătrat, și forma triunghiulară, de la triunghi.
  În general, nu pot desena nimic în formă de gros, de lat, de lung sau în formă de volum. Dar pot desena chestii în formă de paralelipiped, de banană, de măr sau de copac.
  Pentru motivul că formele au formă, dimensiunile – nu.

  Atentie totusi, subtire nu este o dimensiune cum reiese din ce spui tu.

  Scumpul mieu, aia ai priceput tu. Că atâta ai putut sau că atâta ai vrut – tu știi. Eu am zis că defineşte forma din titlu prin grosime (gros/subţire).

  Acum cu masa e mai complicat cu toate ca poti transmite multa informatie relevanta daca spui inalta/joasa.

  Foarte multă. Mai puțin forma, aia despre care-i vorba în întrebarea „ce formă are masa?” şi care-i singurul răspuns relevant la întrebarea cu pricina.

 8. Ina Says:

  Textul asta, impreuna cu raspunsurile pentru comentariile luke-asiene, m-au facut sa rad in hohote pentru prima data in ultimele doua saptamani! Mare lucru forma asta, cum inveseleste ea oamenii, fara ca macar sa fie (re)prezenta(ta).
  P.S. Forma lata/latareata va fi de acum preferata mea intre formele toate 🙂

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: