Sinucideri

Csala Zsolt a fost ucis pe 22 aprilie, chiar în Vinerea Mare, în casa sa de vacanţă. El l-ar fi împuşcat pe fostul edil Csala Zsolt cu o puşcă primită cadou de Csala Zsolt de la un bun prieten de al său din Elveţia.

Numa’ nu-nţeleg de ce l-au arestat pe amărâtul cel’lalt.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/a-fost-prins-ucigasul-viceprimarului-din-joseni-935352.html

Reclame

Etichete: , ,

12 răspunsuri to “Sinucideri”

 1. Marco Polo Says:

  Din enunt : „El” este suspectul, Robert Lorincz .Trebuia scris numele faptasului suspect : Robert Lorincz….si nu „el”….
  Din articol :
  Robert Lorincz a fost prins pe baza informaţiilor date de martorul principal, Levente Krizbai.Asta e martor, nu-i la zdup…..
  Iar Csala Zsolt, victima, o fi inca in….”Purgatoriu” ?! :)))
  No, da’ unde-i baiul ?

 2. Radu Says:

  probabil au dat paste frazei care stabilea data omorului într-un loc greșit….și poate același jurnalist a omis să tasteze ”doi„ : „Surse judiciare susțin că cei ar fi fost […] ”

  O fi fost obosit Petrișor…

 3. ciNicu Says:

  offtopic, din categoria „stilciri multiple”- va „plac” fotbalul? dar „presa sportiva” online? iaca un exemplu, luat din „primul ziar electronic de sport din Romania”:

  http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fotbal-intern/stranieri/76509/locul-lui-chivu-la-inter-se-clatina.htm

  eu incerc sa-mi inchipui cum isi trezeste Chivu salariul…..

 4. Marco Polo Says:

  Citat din articol :”Cel care ne-a ajutat mult în descoperirea criminalului este un cetăţean stabilit în Elveţia, acolo unde viceprimarul a lucrat o perioadă”, a explicat unul dintre anchetatori. Sursa citată a mai declarat că tipul de armă cu care a fost ucis viceprimarul din Joseni este folosit de Garda Elvețiană.”
  1.”Garda Elvetiana” e una singura : e aceea care apara de secole Vaticanul.Ea nu este „Armata Elvetiana”! Cred ca autorul trebuia sa lamureasca aceasta confuzie.Mi-e greu sa cred ca arma provenea de la rastelul de arme al „Garzii Elvetiene” de la Vatican !
  2.Daca in Elvetia exista totusi o „Garda Elvetiana” iar acea „puşcă (fusese) primită cadou de Csala Zsolt de la un bun prieten de al său din Elveţia”, inseamna ca un maghiar de la noi (victima) avea relatii cu un alt cetatean (probabil tot maghiar) afiliat sau aflat in legatura cu o „Garda” din Elvetia.Dar atentie : de obicei termenul de „Garda” este dat de maghiari unei organizatii extremiste : „Magyar Garda”, „Szekely Garda”,”Rongyos Garda”, etc…Asa sa fie ?

 5. F.M. Says:

  Eu cred că răspunsul la toate astea se află în … Cană. Dacă Cana era plină când a scris, mă întreb cu ce era plină, iar dacă Cana era goală, şi cred că era, atunci nu mai întreb nimic.

 6. Marco Polo Says:

  http://www.jurnalul.ro/stiri/observator/presupusul-criminal-al-viceprimarului-din-joseni-sustine-ca-ar-fi-fost-agresat-sexual-de-edil-582787.html : „Anchetatorii care cercetează cazul asasinării viceprimarului din Joseni, Csala Zolt, au găsit arma de vânătoare cu care acesta ar fi fost împuşcat în luna aprilie.”

  Deci este vorba de o arma de vanatoare! Poate utilizata chiar de „Garda de mediu elvetiana” ! „Garda” de la Vatican nu utilizeaza arme de vanatoare ci una de asalt de tip SIG SG 550 (Swiss Made).Asadar, autorul Petrisor Cana ne baga in ceata.Daca jurnalistii vor sa ne bage in …oala (eram sa zic in….”cana”), cred ca noi TREBUIE sa-i ocolim ! Stiri aparent de senzatie, subtiri ca ata si deloc argumentate! Pazea, neamule !

 7. F.M. Says:

  „eram să zic”?

 8. Marco Polo Says:

  @ F.M. „Mea culpa”….Azi e duminica si tehnoredactorul meu corector e nitel liber…..

 9. jo Says:

  Nu e vorba sa intelegi de ce l-au arestat. Dupa cum scrie in articol, ar trebui sa investighezi tu acest caz, ceea ce face dezvolta capacitatea unui simplu cititor. 🙂

  E tare ciudat cum te comporti pe blogul tau, vrei sa fie un loc de invatare, dar sari gardul… (oi fi vreo atleta).

 10. diacritica Says:

  Îhî.

 11. oarecine Says:

  diacritico, afla ca te iubesc! tre’ negresit sa’ti dau ceva de beut, din multe nasoleli ma scoti, tu, femeie! da-ti-ar Dumnezeu liniste orto…doxa si blog cu lungime de zile!

 12. diacritica Says:

  Mulţămesc.

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: