Instiţi… institu… instiţitu…

(De la amicu’ Mihai. Mulţumim!)

Reclame

Etichete:

3 răspunsuri to “Instiţi… institu… instiţitu…”

 1. dictaturajustitiei Says:

  Cei care au scris sunt absolvenți de liceu cu examenul de bacalaureat promovat în anii trecuți !

 2. Marco Polo Says:

  Institutie publica, adica a Statului, cu „renumeratie de la buget, mica, coane Fanica”…Ca n-are ea bani, saraca, pt. o inscriptie ca lumea, asa cum vezi pe la firmele private, iar seful a trimis la poarta un baiat deprins totusi cu tinutul pensulei.Prima greseala a acestuia a fost ca nu si-a calculat spatiul de scris in functie de ce si cat de mult voia sa scrie….S-a straduit sa faca literele cat mai uniform trasate, de o aceeasi inaltime si drepte, dar, pe parcurs, furat de efortul estetic chinuitor, ce trebuia pus in opera la scena deschisa, a scapat din minte continutul corect….A…”derapat” !
  Incerc sa descifrez mesajul „ratustii-imperiale” care e mai mult decat un grafitti. E un…”hieroglif”…Deci tine de Champollion…..

 3. silken Says:

  no, sa nu generalizam.. o tara intreaga e cu „examenul de bacalaureat promovat in anii trecuti” si uite ca unii dintre noi stiu a scrie. Mira-te-ai cum unii dintre noi mai stiu si sa citeasca carti, ziare, etc. o scoala, un liceu, un bac nu-ti garanteaza nimic… putina initiativa „trebe”.
  ar fi mai interesant daca ne-ati spune unde se gaseste aceasta „instiţituţie” ca sa cunoastem, sa ocolim, sa dam o mana de ajutor 🙂

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: