Balansări echilibrate

Dacă mai citesc pe undeva „balansat” în loc de „echilibrat”, împuşc pe cineva. Aviz posesorilor de „atitudine balansată” – să nu ziceţi că nu v-am zis!

Anunțuri

Etichete:

7 răspunsuri to “Balansări echilibrate”

 1. Rudolph Aspirant Says:

  Ai dreptate. Dar totusi mie imi pare bine ca mi-ai adus aminte de cuvantul „balans”, si, prin extensie, „balansoar”. Tine cineva minte filmul „Doi pe-un balansoar”, cu Robert Mitchum si Shirley MacLaine, regizat de Robert Wise, (care a mai regizat, printre multe alte filme faimoase, si „Sunetul muzicii” si „Germenul Andromeda”) ?

  De fapt titlul in lb. emgleza este „Two for the Seesaw”, care s-ar traduce „doi pe-o scandurica”, dar mai mult cu sensul ca exista in clipa aia doi „candidati” la locurile alea pe acea scandurica specifica.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Wise

 2. Marco Polo Says:

  Aceia de zic „balansat” în loc de “echilibrat” si poseda o “atitudine balansată” se bazeaza pe….”expertiza” lor pe care Dvs. nu o aveti ! Va mai dau si eu cateva cartuse dar de…imprimanta, asa, ca sa-i impuscam (pardon, sa-i improscam !) sa se debalanseze (pardon, sa se debaraseze !) de ineptiile traducerii „in doi peri”….

 3. Adrian Says:

  Las’ că unde-a mers expertiza şi aplicatu’ o merge şi balansatu’.

 4. Rudolph Aspirant Says:

  Erata: vad ca am scris „emgleza” (!) in loc de „engleza”. Tastele M si N sunt sterse aprope de tot pe keyboardul meu, si inca nu am automatismul necesar care sa ma ajute sa nu le incurc. Pana si in real life ma chinui sa nu-i incurc pe doi indivizi anume, „M” si „N”, de a caror opinie (despre mine, evident, ca aia generala despre lume/mediul inconjurator coincide) sunt inca interesat.

 5. v Says:

  Să înțeleg că de-aia ai aderat la â/sunt, pentru că ești balansată? 🙂

 6. v Says:

  (v-ul de mai sus nu-s io!)

 7. diacritica Says:

  (Ştiu.)

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: