Ce mai scriu tutele…

…iţite din Cutia Pandorei:

Românii dau dovadă de un spirit unic, inventând de-a lungul timpului  cuvinte doar pentru ei…

Ai dracu’ români, bre! Cum au inventat ei cuvinte numa’ pentru ei, nu şi pentru zanzibarezi!

 

(Din aceeaşi categorie, diareea scrisoarea către Regina Maria.)

Publicitate

16 gânduri despre „Ce mai scriu tutele…

 1. Sărăcuțele, eu m-am oprit la titlu, multe felicitări pentru cei care au reușit să citească tot 😉

 2. Citind articolele cu pricina ma „trece” un gand sa „inventez” un cuvant sau sa scriu o scrisoare catre cineva….

 3. @Costea: mersi pt. recomandarea catre blogul lui Catalin, dar am remarcat ca este fotoblog, nu blog de citit…poate eventual interesant de citit comentariile…desi am remarcat ca, in general, pe majoritatea fotoblogurilor majoritatea comentariilor sunt de genul „superb”, „ce culori”, ce compozitie”, etc. Am incercat eu sa comentez si mai altfel pe unele fotobloguri, dar am impresia ca mi-am taiat singur craca de sub picioare si i-am enervat pe 85 % din fotografii din Europa. Tocmai am postat ceva acolo pe blogul lui Catalin…sa vedem daca o sa-mi apara comentariul !

 4. @GiacomO: mi-a placut si blogul tau. Sunt total de acord cu Diacritica re. un comentariu recent de-al ei, sub Gibonul, in care spunea ceva de genul ca a reusit sa intalneasca oameni interesanti si/sau simpatici datorita blogului ei.

 5. A observat cineva cât de corect scria Regina Maria pe „fi”, „fii”? 🙂

 6. P.S. Eu caut personal pt. viitorul MAE Romania, ca cu astia curenti m-am lamurit. (Rog inca o data pe dl. ministru Baconschi sa nu o ia personal, eu am fost cat am putut de intelegator si indulgent, am intelegere re. „greaua mostenire”, etc….dar chiar in halul asta de la Stefan Andrei incoace nu ati reusit sa mai faceti nimic practic util pe acolo…au trecut totusi vreo 35 de ani si mai bine de atunci…nu se poate, nu se mai poate continua asa…am remarcat sarguinta si constiinciozitatea d-nilor Roman, Geoana, Tariceanu, Ungureanu, fiecare cu anumite competente pe anumite domenii, insa totusi…nu credeti ca ar fi nevoie de un adult sa conduca gradinita aia ?)

 7. P.P.S. Voiam sa zic ca de aia mai dau click pe blogurile altora in ultimul timp, ca uite asa i-am gasit pe Blogul lui Blegoo pe viitorul sef SRI, pe viitorul sef STS, viitoarea sefa a Turismului si Tineretului, iar pe blogul lui de_ce am gasit si pe viitorii Ministri de Finante, Muncii, Educatiei & Culturii (ca i-am comasat pe astia), si agentiei de comunicatii si societate informationala (ca se desfiinteaza ministerul si se restructureaza in agentie).

  Pe viitorul ministru al Justitiei mi l-am gasit singur si de mult il „cultiv” ! MApN-ul, Comertul si Sanatatea raman tot aia, ca acolo nu am gasit probleme semnificative la nivel de ministru.

  Obs. Nici la MAI nu e prea rau, si dl. Igas va primi post de ministru adjunct in Ministerul Educatiei, Cercetarii, Patrimoniului si Culturii, iar dl. Maior va pleca la Seoul ca ambasador…deci nu e „dracul chiar asa de negru”, raman optimist.

 8. Iar la Agricultura, Paduri, Protectie Mediu si Dezvoltare regionala (ca i-am comasat si pe astia), plus pe un post de cabinet de domeniu imagine la viitorul nou minister al Protectiei Minoritatilor si Persoanelor Vulnerabile (obligatoriu de infiintat) am pus blogeri fotografi ! Nu discriminez dupa varsta si sex, orientari politice si/sau sexuale, mergem strict pe competente si talent.

 9. De ce sa asteptam sa le rezolve pe toate viitorul presedinte al Romaniei ? Are si dansul, („dansa” nu prea cred ca e totusi inca realist), dreptul la o perioada de honey-moon, ca si altii, nu ?! Sa il intampinam cu un guvern gata pregatit. Eu asa am gandit ca e mai etic.

 10. Din categoria „românul s-a născut bătător de câmpi”. Fără grație. 🙂

 11. De ce să nu-ţi apară comentariul, atâta timp cât nu a avut invective, cuvinte de argou şi alte cele?

Comentariile nu închise.