De ce nu e bine să faci sex

Pentru că stimulează secreţia de prostoglandină. Şi cine vrea să fie prost?! (În afară de proştii care fac sex, desigur.)

(Cristina Lica, EVZ)

 

Băi, nu prostaglandină îi zicea? Sau m-am prostit eu? (Din cauză de exces de prostoglandină – din motive evidente.)

 

 

 

Reclame

Etichete: , ,

6 răspunsuri to “De ce nu e bine să faci sex”

 1. Marco Polo Says:

  „În afară de proştii care fac sex, desigur.”
  Aşadar, se poate conchide : De aceea extratereştrii sunt mai deştepţi decît noi, pentru că ei nu fac sex ! 🙂 De-mi veţi pune logica întrebare „de ce” sau „dar cum”, e tot degeaba pentru că nu ştiu! Trăiesc pe Pământ, deci sunt….prost! 🙂

 2. v Says:

  aia o fi fost gura păcătosului? 😀

 3. 7 Says:

  Îi zicea, îi zice şi îi va zice prostaglandină. Nume care vine de la prima izolare a ei, prin 1935, când s-a crezut că e secretată de prostată.
  Dar aşa cum traducătoarea de la Realitatea a găsit azi de cuviinţă că e mai uşor să boteze lorazepamul „Loradpath”, doar pentru că n-a înţeles ce se spunea pe bandă, tot aşa şi Cristinei cu pricina i-a fost greu să caute cuvântul.
  În apărarea ei, aş zice că a crezut sincer, cu mâna pe tastatură, că varianta ei e corectă.

 4. horia Says:

  m-am amuzat teribil! Nu de cuvant, cat de scurtul text al Diacriticei (sau /ii?).

  Si pt. Marco Polo: nu-i adevarat, si extraterestrii fac sex. de ex. prin batutul amical pe umar, dupa cum o spunea un banc vechi, sau prin facut bilute din care ies copii, daca dai cu ele de pamant.
  Nu-ti scriu bancurile pe de-antregul, ca sa ai ce sa-ti imaginezi. Mai ales ca e vorba de sex, unde, se stie, totul se intampla in cap. Si, implicit, cu voia prostOglandinei!

 5. diacritica Says:

  Diacriticei (sau /ii?).

  Diacriticii, mulţumesc. Nu de la „diacritic/e”, ci de la „critică, critici, criticii”. C-aşa am vrut eu. 🙂

 6. Emanuel Bucur Says:

  Ba bineinteles ca prostaglandina ii zicea si, asa cum zicea colegul 7 de mai sus, ii va zice mereu fiindca isi trage numele de la prostata (de care s-a crezut initial ca e secretata). Autoarea o fi dezvoltat prostaciclina in exces si s-a trezit invadata, in cazul asta, de prostoglandina ei.

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: