Despre cum se ia bacu’

Pe tanti asta aş plimba-o prin toate liceele din ţară, să le explice odraslelor oropsite de Funeriu&comp cum se ia bacu’ sub ochiu’ camerei de supraveghere. (Dom’ Funeriu, s-aude?)

Baftă, tanti Maria!

Reclame

Etichete:

7 răspunsuri to “Despre cum se ia bacu’”

 1. Roxa Says:

  Sunt uimita si picata-n admiratie. Bravo ei!

 2. Ovidiu Florin Bogdan Says:

  Oricine poate, trebuie doar să vrea și să fie curios.

 3. Emanuel Bucur Says:

  Nu poate oricine. Unii chiar sunt imbecili. Parerea mea. Si nu e indeajuns sa vrei. Trebuie sa mai si muncesti.Sa mai pui mana pe o carte, sa mai intelegi una, alta. Nu cu vointa treci examenele. Cu toceala (ca va place sau nu) le treci pana la urma. Oricat de machinist ar parea. Oricat as lasa impresia ca minimalizez meritele inteligentelor sau spiritul creativ, etc. Nu, nene. 99% transpiratie si doar 1% inspiratie. Restu’ e cancan. Si curiozitatea aia … nu zic ca nu e necesara. Zic doar ca cea care e vitala in cazul asta e constiinciozitatea.

 4. Sorin Eşanu Says:

  „Dacă vrei, poţi…”

  Cu cât sunt mai inculţi oamenii, cu atât mai uşor sunt manevrabili.

  „Dac-ar fi să iasă toți învățați, … , n-ar mai avea cine să ne tragă ciubotele.”

  Vai de noi, o să ajungem o tară de consumatori săraci; cine oare o să ne plătească nouă pensiile, la care doctori o să ne ducem? Până şi agricultura or să ne-o facă străinii.

  Da las’ că-i bine! Poate nepoţii noştrii s-or trezi la realitate…

 5. Zina Says:

  Bravo ei ! Si bravo tie ca ne-ai facut cunostinta cu ea. N+am vazut-o pe la nici o emisiune tv…. De, n-are fizicul cerut !

 6. diacritica Says:

  Nu din cauză din fizic, aş zice, ci pentru că răstoarnă argumentaţia anti-Funeriu. Cum să le mai plângi de milă odraslelor (şi să-l infierezi pe Funeriu cel Rău) după ce ai prezentat-o pe tanti Maria, care zice că bacul ăla se putea lua?!

 7. Costea Says:

  Doamna este o Elisabeta Rizea a învăţămîntului romînesc. 🙂

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: