Exact

Rumânu’ aplicant de aplicaţii aplicate pentru joburi pe bestjoburi să râse de franţuzismu’ lu’ dom’ ministru. Păi bă, un mai aveţi decât 3 zile de mandat neaoş, românesc, îi stătea-n gât? Bă, un ministru românesc adevărat vorbeşte despre măsurile care le-a luat! Şi de fapt cum e aia, bă, ministru românesc cu nevastă franţuzească?! Ăăă?! Uite-aşa se duce de râpă ţărişoara! Mai era unu’ cu iubită daneză, da’ p-ăla măcar l-au mazilitără, da’ uite franţuzu’, ca râia se ţine de odraslele ţărişoarei!

(Pariu că dacă dom’ ministru zicea de pitchuri, biduri, pr-uri, csr-uri, deadlinuri, targete (sau targeturi?!), upgraduri, updaturi, sheruieli şi area sales manageri nu mai juisa nu se mai hlizea nimeni ca proasta-n târg?…)

Etichete:

2 răspunsuri to “Exact”

  1. Emil Says:

    Băiat deștept, domn` ministru!
    Și-a tras franțuzoaică să nu-și fută neamu`!

  2. Fleur Says:

    Nu știu cine o fi râs de „inexactitudinile” d-lui Funeriu, da’ știu că o demoazelă celebră cu muulte „succesuri” la activ s-a trezit să se hlizească pe Twitter, exact așa… ca-n târg. Urmarea? O avalanșă de (era să zic…pietre) proteste.
    Vestea bună e că dom’ Funeriu știe „cu exactitudine” ce vrea și-și vede nestingherit de treabă. Excepția care întărește regula, printre miniștrii stâlcitori de limbă, de logică, de bun simț…

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: