Să râdem cu referendumu’

Nicuşor Constantinescu a declarat că în opinia lui referendumul ar putea fi valid, „dacă ne raportăm la ultimul recensământ care a avut loc şi în care numărul locuitorilor din judeţul Constanţa este diminuat cu 50.000 de cetăţeni cu drept de vot”.

El a fost completat de senatorul Puiu Haşotti care a precizat că „trebuie să aşteptăm rezultatele recensământului care vor demostra că la ora actuală sunt mai puţini cetăţeni cu drept de vot decât ştiam noi că sunt acum 10 ani, eu zic că referendumul a trecut”. EVZ

De fapt e vina constănţenilor din străinătate, care nu s-au prezentat la vot, ca să-i facă jocurile lu’ Băsescu cel Rău, care nu dă fonduri la pesedişti, decât numa’ doar pentru referendumuri.

 

(Io zic că orice proces electoral e viciat din start, că între momentul când sunt alcătuite listele electorale şi momentul când începe votul unii alegători mai mor, deci dacă te raportezi la numărul de alegători din liste rezultă falş. Ca să nu mai zic că-s unii care votează dimineaţa, dar mor cu 5 minute înainte de închiderea urnelor. Pe ăia unde-i socoteşti? La alegători vii în ziua votului, deci în baza de raportare, sau la alegători morţi, care trebuie deci excluşi din calculul rezultatelor, ca să nu rezulte falş? Ăăăă?! Din această dilemă nu puteţi ieşi. Decât numai doar dacă sunteţi Nicuşor Constantinescu.)

Etichete:

4 răspunsuri to “Să râdem cu referendumu’”

 1. Fleur Says:

  Da’ dacă moare și Nicușor? (Doamne, feri!) Cine-i mai scoate pe constănțeni din dilemă? 🙂

 2. diacritica Says:

  Nu, că aia-i dilema naţionale. Dacă te gândeşti bine, nici referendumul anti-băsescu n-ar trebui validat, că de fapt în 2007 eram mai puţini decât în 2002, în mod sigur. Deci io cred că de fapt raportat la votanţii reali, procentul era mai mare şi Băsescu trebuia dat jos.

 3. Vasilică Croitor Says:

  Abonare.

 4. jademan Says:

  Păi şi pe chichiriţele alea de-au împlinit op’şpe ani unde le pui? Ce, ele nu voteşte?!

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat: