Toţi pentru unul

…şi unul pentru toţi.

Ramona Dragomir, Adevărul

Probabil acelaşi.

Reclame

Etichete: , ,

12 răspunsuri to “Toţi pentru unul”

 1. Marco Polo Says:

  Quelle mouche vous pique, chère Mme Diacritique ? 🙂

 2. diacritica Says:

  Ăăăă? 🙂

 3. Teodora Says:

  Exista doua posibilitati: 1/an/roman sau 1/an/popor.

 4. BadDragon Says:

  Asta explica multe.

 5. armyuser Says:

  Clar că e acelaşi : îl spală, îl usucă, îl calcă de fiecare dată după. Dacă nu este aşa, s-ar fi spus că îl consumă.

 6. BadDragon Says:

  @armyuser Atunci chiar ar fi sunat interesant. „Românii consuma doar un prezervativ pe an” (hihi)

 7. VictorCh Says:

  armyuser: Iar cine n-are chef sa-si bata capul cu gatitul acasa n-are decat sa-l CONSUME crud sau sa-l comande la un local (CU sau FARA garnitura si/sau salata – dressing-ul fiind deja inclus)?

 8. Cârcotaşu Says:

  Decât unu’? 😯

 9. diacritica Says:

  „Consumul de hârtie igienică” vasăzicăcă e consumată cu salată sau fără?

 10. VictorCh Says:

  Good point… Sorry!

 11. Rudolph Aspirant Says:

  Dumnezeule sfinte ! Daca studiul e valid, fara prea mari distorsiuni re. interes de a vinde mai multe condoame marca Durex, e de rau. Si asa HIV-ul cu transmisie heterosexuala, (prin oarecare consecinta, din pacate, si cel cu transmisie materno-fetala), e in crestere alarmanta in Estul Europei.

  Dar asta in primul rand arata un nivel efectiv execrabil de educatie sexuala publica in Romania. In conditiile astea, desi exista probabil risc de crestere de criminalitate in legatura cu o posibila legalizare a prostitutiei in conditiile prezente din Romania, din cauza caruia eu eram impotriva, poate ca ar trebui legalizata astfel incat macar prostituatele legalizate profesioniste sa ii invete pe cetateni cum sa se protejeze in mod adecvat, daca Min. Sanatatii, mass-media, si scoala nu se pricep sa o faca. (Glumesc, desigur. Cel mai probabil este ca nici prostituatele/prostituatii nu se protejeaza adecvat.)

 12. Rudolph Aspirant Says:

  P.S. Plin de speranta, intreb, macar exista oare distributie de condoame gratuite prin licee, facultati, la centrele de Planning Familial, sau vreo campanie intermitenta de genul asta ?

  Zau daca nu m-am enervat ! Uite cu ce alte campanii isi pierd vremea domnii intelectuali din Romania re. imaginea Romaniei pe Google, in loc sa se gandeasca, efectiv, la COPII. In momentul asta mie chiar imi pare rau ca nu ma pricep la chestii din astea de PR-jurnalism, ca efectiv, in mod concret, sincer, as propune cumva, sau chiar as lansa o initiativa de educatie sexuala.

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: