Cusături

Pe maşina din poză scrie Singer. Catrinel Rotaru a-nvăţat că mai bine greşeşti cu capu’ tău decât să copiezi dup-o poză, aşa că scrie Zinger. De multe ori. De foarte multe ori. Că errare humanum o fi, da’ pe stil nou perseverare nu e diabolicum – îi zice consecvenţă.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/escrocii-zinger-au-iesit-din-nou-la-pescuit-fraieri-955737.html

Etichete: , ,

10 răspunsuri to “Cusături”

 1. Cristian Says:

  „Înţelegeţivă” și „nar mai fi fost de găsit” din articol nu te-au deranjat deloc? 🙂

 2. diacritica Says:

  Altu’ din categoria „îi vorbeşti despre mere, el te-ntreabă dacă nu te deranjează perele”?

  Am ales să scriu despre ce bine se vede c-am scris. Te mulţumeşte – bine. Nu – sănătate şi vîrtute.

 3. Mosh Martin Says:

  Or fi fost escrocii „zingari” și se curentară neuronii.

 4. Marco Polo Says:

  Din păcate, ce citim prin presă sunt uneori nu „cusături” ci …”însăilări” făcute rapid nu de croitori iscusiţi ci de …nişte cârpaci stângaci.Cuvântul german „Singer” se pronunţă „zingher” (cu e închis, spre „ă”)….Orice „z” în germană este pronunţat „ţ”.Aşadar, mare atenţie la registrul scris şi la cel vorbit!

 5. daniela Says:

  Se pare ca nu sunt acceptate decat comentariile care convin despre acest subiect. Trist…..diacritica nu accepta si critici.

 6. diacritica Says:

  Fimee, la ce te-aştepţi când faci spam?!

  (Nu, diacritica n-acceptă critici, că ăsta-i locu’ creat de ea pentru ea, ca să se joace de-a „io-s cea mai tare din parcare”. Dacă vrei să te joci şi tu de-a deşteapta, fă-ţi blogu’ tău şi n-accepta acolo criticile mele.)

  Mergi în pace.

 7. Tudor Muresan Says:

  Fata tatii, Dia!… Nefiind in stare sa scrii, te-ai facut …Critic(a), ca de , e mult mai usor la cate manele asculti! Scrie, mai intai ceva, si apoi gandeste despre „conventum”, „conventus”….Nu mai da orgasme aiurea!…

 8. diacritica Says:

  Aşa o să fac, promit.

 9. daniela Says:

  Da se pare ca te-ai cam iritat….. de ce nu esti in stare sa postezi toate comentriile? chiar nu poti sa-ti asumi responsabilitatea pentru propriile greseli? Stii cum e complexatii care nu pot scrie critica. De ce nu dai textul real? Fiindca nu esti capabil sa-ti recunosti incompetenta. Sa faci un blog propriu mare chestie………….Raspunsul tau nu e unul bine argumentat, mai incearca……

 10. diacritica Says:

  mai incearca……

  Aşa o să fac, promit.

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: