Cusături

Pe maşina din poză scrie Singer. Catrinel Rotaru a-nvăţat că mai bine greşeşti cu capu’ tău decât să copiezi dup-o poză, aşa că scrie Zinger. De multe ori. De foarte multe ori. Că errare humanum o fi, da’ pe stil nou perseverare nu e diabolicum – îi zice consecvenţă.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/escrocii-zinger-au-iesit-din-nou-la-pescuit-fraieri-955737.html

Publicitate

10 gânduri despre „Cusături

 1. „Înţelegeţivă” și „nar mai fi fost de găsit” din articol nu te-au deranjat deloc? 🙂

 2. Altu’ din categoria „îi vorbeşti despre mere, el te-ntreabă dacă nu te deranjează perele”?

  Am ales să scriu despre ce bine se vede c-am scris. Te mulţumeşte – bine. Nu – sănătate şi vîrtute.

 3. Din păcate, ce citim prin presă sunt uneori nu „cusături” ci …”însăilări” făcute rapid nu de croitori iscusiţi ci de …nişte cârpaci stângaci.Cuvântul german „Singer” se pronunţă „zingher” (cu e închis, spre „ă”)….Orice „z” în germană este pronunţat „ţ”.Aşadar, mare atenţie la registrul scris şi la cel vorbit!

 4. Se pare ca nu sunt acceptate decat comentariile care convin despre acest subiect. Trist…..diacritica nu accepta si critici.

 5. Fimee, la ce te-aştepţi când faci spam?!

  (Nu, diacritica n-acceptă critici, că ăsta-i locu’ creat de ea pentru ea, ca să se joace de-a „io-s cea mai tare din parcare”. Dacă vrei să te joci şi tu de-a deşteapta, fă-ţi blogu’ tău şi n-accepta acolo criticile mele.)

  Mergi în pace.

 6. Fata tatii, Dia!… Nefiind in stare sa scrii, te-ai facut …Critic(a), ca de , e mult mai usor la cate manele asculti! Scrie, mai intai ceva, si apoi gandeste despre „conventum”, „conventus”….Nu mai da orgasme aiurea!…

 7. Da se pare ca te-ai cam iritat….. de ce nu esti in stare sa postezi toate comentriile? chiar nu poti sa-ti asumi responsabilitatea pentru propriile greseli? Stii cum e complexatii care nu pot scrie critica. De ce nu dai textul real? Fiindca nu esti capabil sa-ti recunosti incompetenta. Sa faci un blog propriu mare chestie………….Raspunsul tau nu e unul bine argumentat, mai incearca……

Comentariile nu închise.