Despre dobitocenie

Realitatea

Cât de dobitoc trebuie să fii ca să-l numeşti „revoluţionar de catifea” pe omul ăla, disident cu nişte ani de închisoare în spate, într-o ţară în care „revoluţionar de catifea” e conotat negativ (revoluţionarii din fotoliu, dar posesori de certificat de revoluţionar şi deci de indemnizaţii & privilegii etc.)?!

Vaclav Havel nu-i Bebe Ivanovici, chiar dacă revoluţia lui a fost de catifea!

Proşti sunteţi, mă! Proşti şi dobitoci.

Anunțuri

Etichete:

11 răspunsuri to “Despre dobitocenie”

 1. camil Says:

  se pare că redactorii de la iRealitatea posedă exact gradul de dobitocenie/ignoranță necesar pentru a face astfel de gafe. la cehi, slovaci, polonezi sau unguri, „catifeaua” s-a tradus prin schimbări reale (de regim, economice etc), la noi sângele vărsat a însemnat doar duminica orbului…
  diferențe, diferențe.

 2. brusli Says:

  Cin’ te pune să citeşti realitatea.net? Ştii că o să dai peste aberaţii, intri totuşi, dai peste – culmea! – aberaţii, după care tot tu te enervezi c-ai dat peste ele 😀

  Şi sigur e de la ei titlul ăsta? Că lipseşte cuvântul cheie ‘a la realitatea’: dezastru / incredibil / scandalos / spulberat / etc.

 3. diacritica Says:

  Dragul mieu, dacă n-aş intra pe saituri cu aberaţii, blogul ăsta n-ar mai exista.

 4. emil n Says:

  imbecilii de catifea de la realitatea…

 5. VictorCh Says:

  Doar prosti (dobitocia este consecinta, nu cauza).

 6. beausergent Says:

  cu ocazia asta a mai ieşit o dobitocenie. după ce un comentator zicea pe post cum că deosebirea dintre cehia şi românia este aceea dintre oameni (dintre cehi şi români), numa’ ce e iacătă-l şi pe iliescu. şi îl întreabă moderatoarea dacă poate spune el, iliescu, cum era havel ca om. „pot să vă spun cum era ca om politic”. cam asta fu deosebirea dintre oameni şi animale (politice). sau mie aşa mi s-a părut. ca om.

 7. Rudolph Aspirant Says:

  @beausergent: totusi, eu apreciez ca dl Iliescu nu a dorit sa dea decat o parere pe domeniul in care are cat de cat experienta concreta, fara a se intinde dincolo de el cu cine stie ce aberatii a la „revolutionarul de catifea”, sau poate „croitorul Europei de mijloc a sufletelor noastre”, de ce nu ?

 8. beausergent Says:

  desigur.
  după ce am recitit comentariul meu mi-am dat seama exagerat.

 9. v Says:

  (apropo de realitatea, tătă zîulica de ieri a ţinut pe ‘burtă’ textul despre ‘banii negrii ai lui Kim Jong Il’. unu’ nu s-a prins, atîtea ore.)

 10. geefo Says:

  Nu mai imi aduc aminte daca era prin manuale, dar mai toata lumea asa il pomenea: „Eminescu, romanticul intarziat”.

 11. Zuza Says:

  Era disident sau opozant? Zic şi eu. Disident era Iliescu, pe cînd era înscris în PCR. Opozant era Goma. Sau Diaconescu.

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: