Educaţia muzicală

Radio Grafii cu Alexandru Gheorghiaş
http://radiografii.listen2myradio.com/

http://www.facebook.com/RadioGrafii

Reclame

Etichete:

14 răspunsuri to “Educaţia muzicală”

 1. VictorCh Says:

  Si pt NE-amatorii de rock? (Sau genul/stilul muzical transmis se schimba din cand in cand, nu este un post specializat pe un anumit tip de muzica?)

 2. Marco Polo Says:

  Dacă există „Radio Grafii” , atunci cel care intră în contact cu acestea se numeşte…”radiografist”…?!

 3. diacritica Says:

  Si pt NE-amatorii de rock?

  Când am pus linkul abia se terminase o serie de 50’s – 60’s. Urmează în seara asta Peer Gynt şi mâine Elvis. E foarte mişto.

 4. Sorin Says:

  ” Aprob afirmativ ! „

 5. camil Says:

  chiar acum e Nikita, de Elton John 🙂

 6. diacritica Says:

  Radio Grafii
  Dacă ar fi trăit, astăzi ar fi împlinit 77 de ani! Va fi ziua Elvis Presley la Radio Grafii live! Cu muzica Regelui pe post, de la orele 10, 13, 16, 19 şi 22! Audiţie cu bine 🙂

  http://www.facebook.com/RadioGrafii

 7. Fleur Says:

  Mulțumim, ne-ai convins!

 8. diacritica Says:

  Programul serii va fi dedicat trupei Led Zeppelin, din moment ce astăzi Jimmy Page a împlinit 68 de ani 🙂 Va fi şi o prezentare de album. Super interesant. Super ciudat. Super introspectiv. După care vom curge împreună cu puţin jazz… Amănunte, la momentele cu pricina. Audiţie cu bine! 🙂

  http://radiografii.listen2myradio.com/

 9. Sorin Says:

  „Buna seara, prieteni !” – ca sa preiau formula de adresare facuta celebra de catre cel care astazi isi serbeaza aniverseaza : Cristi Minculescu (53 de ani).
  Doresc sa-i transmit si pe aceasta cale :La multi ani, Cristi !

 10. Alex Says:

  Am început radioul acesta din joacă. Am alcătuit o bază de muzici cu vreo 2.000 de piese, din toate timpurile. Dar mai mult din cele trecute 🙂 Acestea vor fi covorul peste care voi construi anumite grupaje. Principalul ar fi emisiunea Radio Grafii. Apoi, vor fi sărbătoritul zilei, albumul serii, rubrica de jazz vechi şi bun de pe la miezul nopţii, muzici electronice, ambientale, ba chiar şi din grădina diverselor popoare de pe planeta asta. Aşa cum am spus, am gândit un radio atipic. Pe care vă invit să-l acultaţi. Sper să vă placă.

 11. Sorin Says:

  De fapt, ACESTA este un radio „normal”, „firesc”.
  CELELALTE sunt „atipice”.

 12. VictorCh Says:

  O fi asta „normal” si „firesc”, dar „tipice” sunt celelalte, majoritatea.

 13. Sorin Says:

  Nu sunt rabin, dar … avem amandoi dreptate; depinde de reperul fata de care ne raportam:
  – daca luam ca reper BUNUL-SIMT, celelalte sunt „atipice”;
  – daca ne raportam la GUSTUL MAJORITATII (chiar daca indus; asta-i alta discutie!), atunci ACESTA este „atipic” (iar celelalte – „tipice”)

 14. VictorCh Says:

  In optica mea, in functie de diferite caracteristici, posturile pot sa fie considerate (eventual) drept fiind „firesti” („naturale”) sau „nefiresti”.
  TIPIC insa (indiferent daca acest adjectiv il consideram derivat de la substantivul „tipic” (cu accentul pe al doilea „i”) – ca sinonim pt „ritual”, ca un mod general respectat de a face lucrurile – sau de la „tip” (SI tipul presupunand referirea la un numar mare, la o parte semnificativa din totalitate) nu poate (TOT in optica mea) sa fie considerat un post care reprezinta (tocmai dimpotriva) o exceptie de la regulile generale.

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: