Cică

@diacritica02 poate nu stiai, dar ti-e citat blogul pe radio romania actualitati alaturi de dex si doom.

Ă?!

Mă dau rar pe twitter, am cont numa’ cât să trimit acolo automat articolele pe care le scriu aici. Şi contul de FB tot de-aia l-am făcut, şi multă vreme nici din FB-ul ăla n-am priceput nimica. Şi nici acu’ nu mă omor, habar n-am de ce. O fi vârsta (la 38 de ani îs a doua cea mai bătrână tanti de la serviciu), da’ nu mă omor după social media, nici măcar ca să-mi popularizez blogul.
Azi însă mi-am adus aminte de twitter. Şi dau peste ce spusei mai sus.

Adi Dragos@adidragos
@diacritica02 poate nu stiai, dar ti-e citat blogul pe radio romania actualitati alaturi de dex si doom.
12:41 PM – 29 Feb 12

Ă?!
Ei na, (îmi) zic. În ce context?

Adi Dragos@adidragos
@diacritica02 era o rubrica a unei doamne care explica formele de plural pt moneda. A zis de dex, de doom, si-apoi de un art de-al tau.

Ei, poftim! Şi-ntre timp mama ascultă prostii la Europa FM, în loc să ciulească urechea la RRA şi să iasă pe scară să-i zică lu’ doamna de la 3 „diacritica asta e Monica mea, poate nu ştiaţi”. 😀

Băi, zic, ăştia chiar mă iau în serios.

Băi, să ne-nţelegem, blogul ăsta e o joacă, în joacă. Eu nu-s Rodica Zafiu şi nici ţeferticat de limba română n-am. Că poate nu e limpede. 🙂

Reclame

Etichete:

11 răspunsuri to “Cică”

 1. Cătă Diaconu Says:

  Succesul vasăzică e atunci când blogul îţi este citat pe RRA. 🙂

 2. Camelia Says:

  Da’ tu le spui mai simpatic 😉

 3. diacritica Says:

  Succesul vasăzică e atunci când blogul îţi este citat pe RRA.

  Ce-i drept, n-am întrebat dacă nu cumva era pomenit drept exemplu negativ. 😆

 4. renata Says:

  Adevăru’ e că eşti o pedagoagă înnăscută.
  Adevăru’ mai e că DEX nu-şi frânge mâinile să explice de ce aşa şi nu altfel. Tu, da.
  Dacă n-aş şti cu cine simpatizezi la viitoarele prezidenţiale, ţi-aş zice că eşti genială.
  :))

 5. Butterfly Says:

  Dia’, eu nu inteleg care e problema. Chiar esti populara! Chiar explici corect, frumos si pe alocuri spumos! Chiar scrii emotionant, cand vorbesti de ai tai dragi… DEX si DOOM nu au fata, iar noua ne place sa ne imaginam ca undeva dincolo de ecranul calculatorului se afla cineva. 🙂
  Asa ca obisnuieste-te cu succesul. Ca sa nu mai zic ca, exceptandu-i pe aia din Emirate care vor sa afle cum se scrie corect si ajung accidental pe blogul tau, te poti mandri cu un „fan base” destul de corect vorbitor (si scriitor) de limba romana.

 6. Blegoo Says:

  La Academie cu tine!

 7. diacritica Says:

  Acuma plec într-acolo.

 8. diacritica Says:

  eu nu inteleg care e problema

  Păi problemă nu-i. Mă mir când şi când.

 9. VictorCh Says:

  N-ai „ţeferticat”? SI??? CE-i cu asta? Ce, un certificat te si face expert, sau absenta lui inseamna lipsa de pricepere? Da’ CE (Biiip!), PRIMUL certificat emis vreodata CINE l-a dat, CE „posesor de certificat”? Sau o fi fost si ala modelat din tarana si i-o fi fost suflat duh? Sau sa fi fost modelat din vreo coasta?
  EI, mamaliga ei de treaba, ca m-am enervat… Pai decat vreun specialist „certificat”, care insa n-are cunostintele corespunzatoare – sau poate le are, da’ nu-i in stare sa le explice asa incat sa le inteleaga si nepriceputul, necunoscatorul – DE DEPARTE prefer un „neţeferticat” ca dumneata…

 10. neagrigore Says:

  Mai bine să ajungem din joacă la un lucru serios. Invers se numește tragicomedie.

 11. aurel Says:

  Dia, blogul e o joacă, dar posturile sunt serioase. Iar tu iei lucrurile în serios, adică nu își bați joc de posturi și de ce spui. Așa că e normal să te preia RRA alături de doom și dex. De altfel, și dexonline e făcut tot „din joacă”, adică nu e nicio afacere pentru fondatori (în special Frâncu).
  Mie mi se pare amuzant altceva: blogul tău respectă ideea de blog în esență, așa cum a fost creat la origine (prin SUA). Restul, adică 99% dintre blogurile autohtone sunt făcute doar pentru o oarecare faimă sau pentru bani.
  Așa am ajuns să ne mirăm de normalitate…

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: