Pentru oamenii cu idei

…din categoria „să plantăm la loc copacii tăiaţi de Mazăre pe bd. Brătianu colţ cu bd. 1 decembrie, în coasta policlinicii II, de-a făcut în loc fântâni ţâşnitoare şi băncuţe fără pic de umbră, totu’ c-un strat de ciment la bază”. 

Aici.

Reclame

Etichete:

3 răspunsuri to “Pentru oamenii cu idei”

 1. Bruce Says:

  Pensionarii.
  Au nevoie de umbra, au spirit civico-cetatenesc, au timp liber si, desi putin important spre neesential, sint nucleul dur al votantilor guevaristi. Adica greu de refuzat. Chiar mai greu decit de ucis.

  Cum pot fi mobilizati? M-pana mea! Nici macar McClane nu presteaza pro domo la nesfirsit.

 2. pinocchiomuc Says:

  Asta e foarte interesant. Mi se pare un proiect de o calitate nouă în România, care încearcă cu bune șanse de reușită să adune oamenii la un loc. La mai multe!

 3. Cârcotaşu Says:

  Mda. Mazăre cel puţin îi „rezolvă” (pe copaci), că ş-aşa e destulă lume cu gura mare că le cad crengi pe maşini şi primăria nu-i despăgubeşte pe vreme de furtună. Da’ asta-i una. Alta ar fi cam cum înţeleg „specialiştii” silvicultori-dendrologi angajaţi ai ADPP sector 4 că se toaletează arborii. Cine are drum pe B-dul Dimitrie Cantemir, din Bucureşti vezi bine, să aibă bunăvoinţa de a băga de seamă la copacii de pe marginea bulevardului. Aceştia sunt masacraţi de către nişte imbecili cărora li s-a pus o „drujbă”-n mână şi se uită numai după ce „lemne” ar putea tăia. Rezultă ceva care numai a copac nu mai seamănă, nişte trunchiuri cu 2-3 resturi de crengi, fără nicio ramură. Acum dau frunzele direct din trunchi. Dacă vor apărea destule frunze, poate peste 5 ani copacul va reîncepe să arate a copac. Dacă nu vor apărea destule pentru a-i asigura viaţa, la toamnă primăria va avea problema de a tăia nişte uscături! Şi sunt copaci de 20-30 de ani. Sistemul masacrării este aplicat de ani de zile de către lucrătorii respectivi, s-a aplicat „cu succes” şi-n parcul Tineretului, şi-n tot cartierul, dar nu era la fel de vizibil ca acum.
  Au ucis în felul ăsta (uscat) nuci, castani, stejari şi alte mărci de copaci, în timp ce-n parc se usucă mulţi copaci din cauze „ascunse” de o să ajungă o amintire pentru cei din zonă (parcul).

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: