Cu cântec

O ţopenie, Zaleilah asta. O ţopenie de telenovea. Nu-nţeleg de ce şi-a-nchipuit careva c-ar putea să câştige Eurovisionu’. Nu-nţeleg nici de ce a ajuns acolo. Iar spaniola fetii ăleia sună de parc-ar fi învăţată tot din telenovică. Cu voce de hit românesc pe plajă la Mamaia.

Reclame

Etichete:

3 răspunsuri to “Cu cântec”

 1. eumiealmeu Says:

  comentau aseara ai nostri ca era in spaniola ca sa convingem lumea spaniola sa ne dea voturile. pai, lumea spaniola e impanzita de romani. trebuia sa fi facut un vers in norvegiana, suedeza, finlandeza, azera… pe astia sa-i impresionam, nu pe spanioli…
  si, da, foarte tare impresionezi stalcind limba! sa razi sa mori si fara sa consulti carti cu bancuri! 🙂

 2. Amedeo Says:

  Foarte corect spus „ţopenie”. Oricum, a luat mult prea multe puncte. Daca nu erau romanii din Moldova, Spania, Italia, Israel, Portugalia si Irlanda, sa ne dea niste puncte, aceasta… „melodie” era la coada clasamentului. Asta si este, de fapt, singurul meu regret, ca n-a iesit printre ultimele. Din pacate, asta este nivelul nostru, genul „Costi Ionita”. Asta au votat la selectia nationala, asta am trimis. Ne-o meritam din plin. Poate ne invatam minte. Poate, data viitoare, trimitem si noi un cantec de soi. Compozitori adevarati, rafinati, slava Domnului!, avem destui. Si sa mai cantam si in limba romana. Uitati-va la Serbia, e o chestiune de mandrie nationala sa cante in sarba, trimite de fiecare data muzica adevarata si iese printre primele in fiecare an.

 3. G.T. Says:

  Le-am mai zis și altora încă de când au ales piesa… cu asta vreți să câștigați? Are niște versuri… banale, lipsite de orice conținut! Plus că muzica mi se pare luată de la intro-ul celebrului Dallas, plus niște asamblări pe ici pe colo… înflorituri la fel de fără conținut.

  Și copii credeau că dacă se îmbracă tipa aia cum trebuie… vom avea mai multe șanse. Drăguț din partea lor….

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: