Cum o să câştige România Eurovisionu’ 2013

Cu o manea.

Serios. O să câştige voturi în România de n-o să le poată duce şi o să ia faţa oricui altcuiva, indiferent ce casă de discuri şi maşină de publicitate ar avea ailălaţi în spate. Şi o să câştige voturile occidentalilor în finală, că de obicei lor le plac manelele – în mod sigur mai mult decât le plac Cotabiţă, Laurenţiu Cazan şi Monica Anghel.

Da’ manea adevărată, românească, pre româneşte. Nu prelucrări şi imitaţiuni.

Recomand Of, viaţa mea.

Sau ceva de genu’.

Chiar aşa, de ce le-o fi ruşine maneliştilor să participe la Eurovision?!

Reclame

20 răspunsuri to “Cum o să câştige România Eurovisionu’ 2013”

 1. Cristina Ioana Florea Says:

  păi dac-or să participe cu o manea nu o să mă mai uit eu :)))
  oricum , au vrut vreo doi maneliști să participe , dar nu au fost acceptați 🙂

 2. diacritica Says:

  Nu pierd nimic dacă nu te uiţi tu. 😀
  Pentru fiece român scârbit de manele există cel puţin 10 români iubitori de – şi gata să voteze fiecare de pe cel puţin 2 telefoane.

 3. v Says:

  nu cre’ că-i primesc ăia la trieri. că manele oareşcum deghizate primim, ne facem că nu ştim ce-s de fapt, dar d-alealalte nu şi nu, adică nu ne coborîm noi într-atîta.

 4. diacritica Says:

  Foarte rău fac că nu-i primesc. E curent dominant în muzica românească contemporană, are succes la public. Că nu-i muzică cultă cu cî mare? Păi atunci s-o trimitem pe madam aia, aia cu coc, cum o cheamă?… Matroana aia de la operă, mă scuzaţi. Sau mai bine pe Angela Gheorghiu. Că-i şi cultă, arată şi bine, poţi s-o dezbraci pe scenă. Sigur o să câştige. Angela Gheorghiu cu Ştefan Bănică ăla micu’. Iau potul cel mare, la sigur!

 5. Cristina Ioana Florea Says:

  din Ro nu poate vota nimeni , deci trebuie să voteze românii din afară …
  ar câștiga dacă ar avea o melodie cel puțin la fel de bună ca a Paulei Seling „Playing with fire” sau cu ajutorul Innei , sau mai bine zis cu ajutorul numelui de Inna , cu imaginea ei , că este cunoscută în toată lumea , doar că vocea n-ar prea ajuta-o , nu sună bine live .. sunt chiar curioasă ce o să se întâmple la anul ..

 6. diacritica Says:

  Nu votul din finală ziceam, ci de votul intern, ăla care stabileşte cine reprezintă România. O manea câştigă fără drept de apel în faţa oricui altcuiva.
  Iar în finală are de cel puţin 2 ori mai multe şanse la voturile occidentalilor decât Innele şi Paulele Selling – care cântă (sau se străduiesc să) cam ce cântă şi ai lor.

  Serios acuma, şi-nchipuie careva în ţărişoara asta că ascultătorul britanic, de exemplu, ăla de un’ s-a născut muzica asta de se cântă la Eurovizioane, o să voteze vreodată-n viaţa lui cu Inna?

 7. Flavius Calin Tofan Says:

  Apreciem subtilitatea cu care interpretati rolul avocatului diavolului, probabil doar asa … de dragul polemicii 🙂 nu ca argumentatia nu ar sta in picioare.

 8. Cristina Ioana Florea Says:

  Paula Seling are o voce incredibilă și ,dacă s-ar duce , ar putea face treabă bună , cum a mai făcut în 2010 , a luat locul 3 🙂

 9. diacritica Says:

  Nu, de fapt aia care stă-n picioare e, evident şi fără putinţă de tăgadă, argumentaţia care-a făcut ca România să fie reprezentată de „Zaleilah” şi să aibă pretenţii la loc pe podium.

 10. Cristina Ioana Florea Says:

  și nu cred că la finala din România , la selecția națională , s-ar vota un manelist , și chiar dacă publicul ar vota , cu siguranță juriul nu o va face , deci nu va avea șanse pt că e 50-50 % 🙂

 11. v Says:

  dada, fix cu vocea a luat Paula Seling locul 3.

 12. diacritica Says:

  Bine, Chriszuletzu, să creşti mare!

 13. saluttraim Says:

  Romania va castiga Eurovision doar atunci cand va participa Fuego :))

 14. diacritica Says:

  Şi doar în duet cu Cătălin Crişan.

  Sau nu, tot mai bine cu Marina Voica.

 15. johnik Says:

  Eu propun ca la Eurovision 2013 să participe Cristian Gog. Nu este el cel mai talentat român?!?!? Mă tot întreb, care a fost segmentul de public care l-a votat? Şi în duet cu Florin Salam, că tot a apărut la BBC…

 16. Blegoo Says:

  Prea o dai în folclorice…
  Na ceva mioritic:

  Ori orice Mambo Siria, la alegerea ta.
  🙂

 17. neagrigore (@neagrigore) Says:

  Maneliştii nu se duc la nunţi naţionale. Dacă vine cineva cu banu, poate, poate. Altfel, slabe şanse să-i convingem doar pentru blazon. Blazonul şi-l iau de la autohaus.

 18. alaxandra Says:

  Inna a refuzat sa participe. O fi stiind ea de ce. 🙂

 19. Cum a ajuns diacritica în Academia Caţavencu « diacritica Says:

  […] Coincidenţă, desigur. Şi titlul, şi maneaua. […]

 20. Softulescu Says:

  of doamne..

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: