Două chestii îs greu de găsit pe lumea asta

Sutiene (mişto) fără ţâţe incluse şi sandale care să nu fie de pisi.

11 gânduri despre „Două chestii îs greu de găsit pe lumea asta

  1. Aşa e : „de găsit pe lumea asta”. Căci pe cealaltă…nici vorbă! 🙂

  2. Mi-am luat odată niște pantofi care așa mult mi-au plăcut, de mi-aș fi cumpărat 5 perechi dacă se putea, să mi-ajungă. Io cu asta mă confrunt, găsesc câte-un model din cutare articol, da’ nu pot lua un bax… și deja sunt tristă că știu că la anu’ n-o să mai găsesc modelul cu pricina.

    Offtopic: mă uitam la cheltuiesc/cheltui și mi-am adus aminte de-un copil de 2 ani care m-a întrebat odată dacă am plângat. Am rămas tablou când mi-am dat seama ce s-a petrecut în mintea lui, de-a ajuns la forma asta. Și asta era pe vremea când încă nu puteam avea o conversație cu mai mult de 2-3 replici legate.

    Încă ceva. Ziceai acolo că: „Cu această ocazie sper vă crească respectul pentru străinii care vorbesc româna, oricât de puţin.” Da. De când m-am apucat iar de limba română (de vreo 2 ani) mi-e mai frică să scriu ceva decât înainte… Și cu cât mă străduiesc să scriu mai firesc, cu atât simt că mă împotmolesc mai tare 🙂

    Seară bună 🙂

  3. Problema sutienelor se rezolva simplu cu o pereche de silicoane. Cu sandalele e mai greu, ce-i drept.

  4. Problema sutienelor se rezolva simplu cu o pereche de silicoane.

    Cum era aia cu testele PISA şi românii care ceteşte, da’ nu pricepe?… 😀

  5. De la femeile din familie am învăţat (încă din vremuri comuniste), că există o marcă de sutiene care n-are egal: Triumph.
    Am înţeles că sînt cam scumpe, dar, pe lîngă design-ul inspirat (fără vrăjeli incluse), cică te poţi baza pe ele nişte ani de zile, rezistînd foarte bine la spălări nenumărate.

  6. Pariu că dacă te duci la domnişorul farmacist îl convingi urgent să-ţi vândă prezervativele cu tot cu penisul dumisale? 😆

  7. Romanii citeste si intelege printre rinduri. Ca la Curtea Constitutionala, nu ca la PISA.
    Ideea era ca perechea de silicoane rezolva radical problema sutienelor. Prin eliminare.

    Ramine micul detaliu estetic al sfircurilor. Plasturi (eventual antibataturi) sau o abordare mai iconoclasta a esteticii.

  8. @ Diacritica,
    Păi marfa aia, a lu’ dom’şoru’, n-o căta-n farmacii, c-acolo găseşti decât umplutură pentru sutienele alea mişto, domnişorici carevas’zică! 😆

  9. Aia găseşti tu. La mine-n cartier îs 3 farmacii înşirate pe nici 100 m, şi-n fieştecare e cel puţin un domnişor farmacist.

Comentariile nu închise.