Nelămuriri, 2

Da’ în reclama aia la Edenia care-i schepsisul? Am văzut-o de vreo 4-5 ori şi singura chestie care-mi vine-n minte e că dacă mănânci de la Edenia nu te prinzi că nevasta ţi-a făcut copiii cu grădinarul. Da’ poate nu n-am străduit suficient.

Reclame

Etichete:

5 răspunsuri to “Nelămuriri, 2”

 1. Olga Says:

  Vezi cate nelinisti ai daca te uiti la televizor? Eu am renuntat la TV de vreo doi ani, si slava Domnului, nu-mi lipseste deloc, ceea ce le doresc tuturor!
  PS: am vazut ca ai avut o postare recenta despre virgule, ma duc sa studiez, ca am lacune in domeniu. Respectiv, am tendinta sa fac abuz de virgule.si pentru ca sunt constienta de asta le decimez pana cand ajung sa nu mai fie suficiente. Lol. (poate te iei de „lol”!)

 2. diacritica Says:

  Dacă nu m-aş uita la Discovery şi dacă n-aş citi ziare blogul ăsta n-ar exista.

 3. angie Says:

  Nu stiu sa-ti trimit mesaj privat, asa ca o sa profit de faptul ca pot lasa mesaj la articolul asta. Vreau doar sa-ti multumesc ca ai creat acest blog, sa-ti multumesc ca ma inveti sa scriu corect, sa-ti multumesc pentru perseverenta, sa-ti multumesc pentru timpul pe care-l petreci aici incercand sa ma inveti niste lucruri pe care trebuia sa le stiu deja, sa-ti multumesc pentru ca m-ai ajutat sa evit sa ma fac de ras uneori. Iti multumesc pentru ca stii sa scrii si iti multumesc pentru ca stiu sa scriu corect datorita tie!

 4. VictorCh Says:

  …sau (poate) ca daca mananci de la Edenia vei fi atat de incantat incat chiar daca te prinzi – nu-ti mai pasa… 😀

 5. diacritica Says:

  @angie, să creşti mare!

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: