Plăceri

2012-12-14_vagin-paros

Sau un vagin dinţos.

Răspuns: da.

Reclame

Etichete:

13 răspunsuri to “Plăceri”

 1. Marco Polo Says:

  Am citit cu oareşcare interes explicaţiunile mitologice.În concluzie : mai periculos decât un vagin „dinţos” este unul…”clonţos”.Dacă se vrea totuşi unul care să combată „la baionetă”, sau…”corp la corp” … „ofensiva” inamică, fără a recurge la „arme de nimicire în masă”, ar trebui unul de tip …”danturat”, sau …”ghintuit”.Parcă sună mai…blând…şi mai friendly, adică tratează mai bine (mai…”omeneşte”!)…prizonierii ! 🙂

 2. eumiealmeu Says:

  cea mai bună metodă de a împleti științele – biologia și limba română. îmi voi retrage copilul de la școală, îl voi pune să studieze doar Diacritica și va fi mult mai informat, mai cult decât restul. 🙂 o zi bună și mulțumiri pentru că faci cultura atât de … plăcută 🙂

 3. diacritica Says:

  Ăăăăă… asta era doar la mişto. 😀

 4. eumiealmeu Says:

  de ambele părți 🙂

 5. diacritica Says:

  Oricum, io-s împotriva retragerii copilului de la şcoală întru studiu privat şi homeschooling. Un’ să se mai uite el cu oglinda sub sarafanul fetelor şi printre cine să mai devie populară domnişoara?!

 6. eumiealmeu Says:

  absolut de acord. cine să-i mai dea o palmă peste fund și cui să mai dea, dacă stă acasă – că se presupune că e gestul suprem de dragoste al unui părinte să-ți țină copilul la Homeschooling, așa că pe acolo nu se poartă datul cu palma. (deși, după împușcăturile de ieri din SUA, trebuie să recunosc… în unele locuri chiar e o mare înțelepciune să fii proful copilului, pe prispa casei)

 7. diacritica Says:

  Ei, nenorociri se-ntâmplă oriunde. Şi acasă şi la şcoală. Şi pe prispă şi-n balcon.

 8. Corson Says:

  Ridem, glumim, dar e pe bune.
  Progresul tehnic a rezolvat problema. O femeie (logic, firesc, normal) a inventat prezervativul cu dinţi, anti-viol.
  http://www.contraboli.ro/rapex-prezervativ-anti-viol/

  Un cadou foarte util, as zice.

 9. diacritica Says:

  Nu glumim, ci facem cultură – măcar vreo 100 de oameni au aflat de-aici despre „vagina dentata”.

 10. Corson Says:

  Corect.
  De cind a scazut cota de piata a medievalistilor si nu se mai da bacalureatul din Abelard, Ockham sau Pico della Mirandola, cineva trebuia sa umple nisa.
  Mais où sont les neiges d’antan?

 11. VictorCh Says:

  Marco Polo (14/12/2012 la 10:00 pm): Ti-am apreciat la superlativ exprimarea eufemistica! Exemplar de sugestiva SI discreta / decenta!

  diacritica (15/12/2012 la 2:10 pm): „…măcar vreo 100 de oameni au aflat de-aici despre “vagina dentata”.”
  – Eu ma numar printre acestia
  – Consider ca aprecierea numarului este excesiv de… modesta, de conservatoare, avand in vedere numarul de „unici” pe care-l mentionasesi (recent) in articole / comentarii anterioare (cu atat mai mult cu cat ma astept ca – pur-si-simplu in virtutea subiectului tratat – acest articol sa aiba o „vizibilitate” (un nr de „unici”) mai mare decat altele, „promovat” fiind – „in avalansa” – printre relatiile personale ale obisnuitilor blogului).

  Corson: Pacat ca n-am avut ocazia sa-ti citesc comentariul din 15/12/2012 la 2:24 pm acu’ vreo patru-cinci decenii – probabil ca as fi avut mai putin cu o „gaura” (domeniu necunoscut) in cultura mea generala… (La vremea respectiva nici macar nu auzisem nici despre domeniu, nici despre autorii mentionati*, iar ACU’ nici macar nu mai pot sa citesc suficient (din cauza vederii), necum sa invat suficient din ceea ce citesc (din cauza decrepitudinii memoriei – partea de „scriere”)…)
  * Chiar si acum, numele Pico della Mirandola nu mi-e necunoscut cu totul, dar „imi spune” prea putin, despre Ockham nu stiu nimic (inafara numelui si intelesului notiunii „briciului” său) iar Abelard doar poarta o nuanta de sonoritate vag recognoscibila, fara insa sa fi putut preciza (inainte de citirea comentariului dumitale) daca ar fi fost (spre ex) unul din cavalerii regelui Artur, vreo mitica zeitate germanica (sau scandinava), vreun trubadur sau vreun alchimist…

 12. M's words Says:

  Mama ei de cultura .Tot la stadiul de animal am ramas.Felicitari pentru articol a inlaturat orice dubii.

 13. VictorCh Says:

  M, exista vreun motiv pt care pseudonimul dumitale are atasat un link spre un domeniu (thefireageinmyheart.wordpress.com) care nu mai este actual (a fost sters)?

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: